پنتاگون حضور کشتی ایرانی در سواحل آمریکا را تکدیب کرد

وزارت دفاع آمریکا ادعای مطرح شده درباره حضور یک کشتی ایرانی که از روی آن پهپادهایی به سوی آمریکا ارسال شده را رد کرد.
کد خبر: ۱۲۷۷۳۵۱
|
۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۰ 11 December 2024
|
2336 بازدید

وزارت دفاع آمریکا شامگاه چهارشنبه اعلام کرد گزارش‌ها مبنی بر حضور یک کشتی ایرانی که از روی آن پهپادهایی به سوی سواحل آمریکایی ارسال شده،‌ عاری از صحت است.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس،  پیشتر یک عضو کنگره آمریکا مدعی شده پهپادهای مرموزی که این روزها در حال پرواز بر فراز آسمان نیوجرسی هستند ایرانی هستند و مبدأ آنها یک کشتی است که در ساحل شرقی ایالات متحده پهلو گرفته است.

«جف ون درو» که یکی از نماینده‌های ایالت نیوجرسی در مجلس نمایندگان آمریکا است در مصاحبه‌ای با شبکه فاکس‌نیوز با استناد به منابع محرمانه گفت: «این پهپادها به احتمال زیاد می‌توانند متعلق به ایران باشند.»

وی با بیان اینکه ارتش آمریکا نسبت به پرواز این پهپادها آگاهی کامل دارد گفت: «بایستی به این پهپادها شلیک شود.»

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟