آخرین خبرنخستین زنی که رئیس‌جمهور بلغارستان شد
12بازدید

دیدار نمایندهٔ سازمان ملل با الجولانی

گی یر پدرسون، فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه در دمشق با ابومحمد جولانی، سرکرده هیأت تحریر الشام دیدار و گفتگو کرد.

دیدار نمایندهٔ سازمان ملل با الجولانی

سرکرده تحریر الشام در دمشق میزبان نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه بود.

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ با سرنگونی دولت مرکزی سوریه، اکنون تحریر الشام قدرت را در دمشق به دست گرفته است. از این رو، بازیگران دولتی و غیردولتی به دنبال ارتباط با این گروه هستند.

بر این اساس، گی یر پدرسون، فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه در دمشق با ابومحمد جولانی، سرکرده هیأت تحریر الشام دیدار و گفتگو کرد.

جولانی در این دیدار گفت: تغییر دولت در سوریه تغییر در قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در سال ۲۰۱۵ را براساس واقعیات جدید ضروری می‌سازد.

تصویری از الجولانی با کت و شلوار منتشر شد.

پدرسون که روز یکشنبه وارد سوریه شد ابراز امیدواری کرد تغییرات در این کشور در نهایت منجر به تشکیل یک دولت فراگیر و با حضور اکثریت مردم شود.

نماینده ویژه سازمان ملل خواستار ایجاد سازوکاری به منظور انتقال قدرت به صورت مسالمت آمیز و حضور تمامی مردم شد تا سوریه بار دیگر شاهد بروز جنگ داخلی نباشد. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.