آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
17بازدید
۰

معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مطرح کرد؛

۲۱۵ هزار واحد مسکن ملی در دستور کار بنیاد مسکن

گروه استان‌ها-معاون امور مسکن و عمران شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: بنیاد مسکن به عنوان یکی از متولیان ۲۱۵ هزار واحد را تحت مدیریت دارد که پروژه‌ها از پیشرفت خوبی برخوردار هستند.

۲۱۵ هزار واحد مسکن ملی در دستور کار بنیاد مسکن

به گزارش خبرنگار تابناک از استان چهارمحال و بختیاری، حمیدرضا سهرابی پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از نهضت ملی مسکن شهرکرد، اظهار داشت: تلاش داریم تا حداکثر مساعدت برای انجام پروژه نهضت ملی مسکن داشته باشیم تا پروژه‌ها به موقع، با کیفیت و با رضایتمندی مردم تحویل داده شوند. 

وی گفت: در نهضت ملی مسکن در بخش پروژه‌های حمایتی که به عبارتی زمین‌های ۹۹ ساله است، در کشور حدود ۷۴۰ هزار واحد به متقاضیان تخصیص داده شد که بنیاد مسکن به عنوان یکی از متولیان ۲۱۵ هزار واحد را تحت مدیریت دارد که پروژه‌ها از پیشرفت خوبی برخوردار هستند.

معاون امور مسکن و عمران شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مطرح کرد: اگر منابع بانکی به موقع تامین شوند، تلاش می‌شود پروژه‌ها با کیفیت مناسب در زمان مقرر به بهره‌برداری برسند. 

سهرابی در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه استان چهارمحال و بختیاری از استان‌های پیشرو در زمینه نهضت ملی مسکن بوده، امید است که با همت مسئولان استان حداکثر مساعدت در این بخش صورت گیرد. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.