چهار انتصاب جدید در استانداری اصفهان
چهار مدیرکل جدید در جریان شورای مدیران استانداری اصفهان معرفی شدند.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، ظهر چهارشنبه در شورای مدیران استانداری اصفهان چهار تن از مدیران استانداری تکریم و افراد جدیدی در این چهار سمت معرفی شدند.
مطابق احکام استاندار اصفهان، از عبدالرسول صفری مدیرکل سابق پدافند غیرعامل استانداری اصفهان تکریم و امیر جعفری فرماندار سابق شهرضا به عنوان متصدی جدید این سمت معارفه شد.
مهدی سلیمانی مدیرکل سابق سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری نیز تودیع و به سمت مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و امور حقوقی استانداری اصفهان که پیش از این در اختیار فریبرز صارمی قرار داشت، انتخاب شد؛ اسفندیار تاجمیری نیز به سمت مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری اصفهان منصوب گردید.
همچنین از زحمات مهدی معینی مدیرکل سابق اتباع و مهاجرین خارجی استانداری اصفهان تقدیر و رضا صفری به عنوان مدیرکل جدید این بخش معرفی شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
چقدر عنوان شغلی بیخودی داریم .....
همه ی انتصابات گردشی بوده است
از یک پست به پست دیگر
از استاندار غیر همسو با دولت منتخب مردم نیاید بیش از این انتظاری داشت
جناب پزشکیان:
ما بیداریم و همه چیز را خوب رصذ می کنیم
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.