با ارسال نامه کنفدراسيون فوتبال آسيا به باشگاه؛
حضور استقلال در ليگ قهرمانان آسيا تأييد شد
با ارسال دعو تنامه کنفدراسيون فوتبال آسيا به دفتر استقلال حضور اين تيم در دوره جديد ليگ قهرمانان آسيا تأييد شد.علي نظري جويباري، قائم مقام مديرعامل باشگاه استقلال از تأييد حضور استقلال در ليگ قهرمانان آسيا خبر داد.
وي در اين زمينه عنوان کرد: دعوتنامه اي از سوي کنفدراسيون آسيا براي حضور 4 نماينده ايران به دفتر اين باشگاه رسيد، اما 26 آبان تصميم نهايي اعلام خواهد شد.
به نوشته قدس : نظري جويباري پس از اعلام اين خبر گفت: هنگامي که دعوتنامه ارسال مي شود به اين معني است که حضور استقلال در ليگ قهرمانان تأييد شده است.
پيش از اين به خاطر مشخص نبودن سهميه هاي جدي کشورها در ليگ قهرمانان آسيا گفته مي شد فقط تيم هاي اول و دوم و قهرمان جام حذفي در ليگ قهرمانان شرکت مي کنند و حضور استقلال به عنوان تيم سوم جدول قطعي نيست
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.