آخرین خبرتحریم‌های جدید دولت ترامپ علیه ایران پس از شکست انتخاباتی
6بازدید
۴

وزیر بهداشت ورود ویروس چینی به کشور را تکذیب کرد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد ویروس چینی هنوز وارد ایران نشده است.

وزیر بهداشت ورود ویروس چینی به کشور را تکذیب کرد

به گزارش «تابناک»، محمدرضا ظفرقندیدر پاسخ به پزسشی با بیان اینکه ویروس چینی هنوز وارد ایران نشده است، گفت: به صورت مرتب این ویروس را در آزمایشگاه ها بررسی کردیم و بر اساس آزمایش های مکرری که داشتیم هنوز وارد ایران نشده است.

وی ادامه داد: ویروسی که در حال حاضر در کشور وجود دارد آنفلوآنزای H1N1 است.

گفتنی است، سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس در گفتگویی اعلام کرده بود که ویروس جدید وارد کشور شده و از مسئولان خواسته در این‌باره با مردم صادق باشند.

HMPV یک ویروس تنفسی است که برای اولین‌بار در سال ۲۰۰۱ میلادی شناسایی شد. این ویروس عمدتاً مجاری تنفسی فوقانی و تحتانی را هدف قرار می‌دهد و می‌تواند نشانه‌هایی از ناراحتی خفیف و شبیه آنفولاانزا گرفته تا عوارضی شدید مانند ذات‌الریه ایجاد کند. افراد آسیب‌پذیر، مانند کودکان خردسال، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، به‌ صورت ویژه در معرض خطر هستند.

شباهت میان HMPV و کووید ۱۹ چشمگیر است و تب، سرفه، گرفتگی بینی، تنگی نفس، انتقال از راه قطرات تنفسی و سطوح آلوده از موارد مشترک این بیماری‌ها است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۱۴:۴۵

بامردم رو راست باشید زمان کرونا این همه کشته دادیم. بس نیست؟

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۰۸:۴۳

واردایران شده چرادروغ ؟سری به بیمارستانهاحتی شهرهای کوچک بزنیدببینیدچه خبره؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۰۰:۵۶

لطفا واکسنش هم بیارید

یک پزشک۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۱۲:۱۵

واکسن این ویروس هنوز در جهان ساخته نشده است.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.