نتانیاهو، یمن را تهدید کرد

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد انصارالله یمن به خاطر حمله به این رژیم تاوان پس خواهد داد.
کد خبر: ۱۲۸۲۶۱۲
|
۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۳ 10 January 2025
|
5820 بازدید
|
۱
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نتانیاهو در بیانیه‌ای مدعی شد: «همان‌طور که وعده داده بودیم، حوثی‌ها دارند بهایش را می‌پردازند و در ادامه نیز بهای سنگینی برای تجاوز خود به ما خواهند پرداخت.»
 
وی در ادامه ادعا کرد که این رژیم اهدافی را در امتداد ساحل و در عمق خاک یمن هدف قرار داده است.
 
نخست‌وزیر رژیم صهیوینستی با طرح این ادعا که «انصارالله اهداف ایران را در خاورمیانه دنبال می‌کند»، مدعی شد: «آن‌ها برای اسرائیل و کل منطقه از جمله آزادی ناوبری جهانی، خطرناک هستند.»
 
نتانیاهو در انتها گفت: «ما با قاطعیت و قدرت و در هر زمان و مکانی که لازم باشد، علیه هر نهادی که اسرائیل را تهدید کند اقدام خواهیم کرد.»
 
رسانه‌های عبری زبان شب گذشته از شلیک دو فروند پهپاد از جانب یمن به سمت اراضی اشغالی و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار در منطقه «صحرای نقب» در جنوب فلسطین و هم‌چنین از شنیده شدن صدای انفجار در مرکز فلسطین اشغالی خبر داده بودند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۱
یمنی ها لهتون خواهند کرد
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت