آخرین خبرفوری‌ترین هدف ما خاتمه جنگ با ایران است
14بازدید
۱۲

آمریکا: ماه آینده تصمیمات مهمی برای ایران می‌گیریم

مایک والتز مشاور امنیت ملی دولت دوم ترامپ با این ادعا که «پدافند هوایی ایران نابود شده»، گفت که «اکنون لحظه گرفتن آن تصمیمات کلیدی است و در ماه آینده این کار را (تصمیم‌گیری) خواهیم کرد».

آمریکا: ماه آینده تصمیمات مهمی برای ایران می‌گیریم

به گزارش تابناک؛ مشاور امنیت ملی دولت دوم ترامپ که قرار است تا ساعاتی دیگر رسماً کار خود را آغاز کند، با تکرار ادعا‌های رژیم صهیونیستی درباره ضعف ایران و مقاومت، گفت که تصمیمات مهمی گرفته خواهد شد.

گزینه دونالد ترامپ برای سمت مشاور امنیت ملی آمریکا مایک والتز در مصاحبه دیروز خود با شبکه آمریکایی سی‌بی‌اس نیوز در پاسخ به سوالی درباره موضع ترامپ در قبال ایران و این که آیا از حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای ایران که نیازمند کمک و تسلیحات واشنگتن است، حمایت می‌کند، مدعی شد که اقدامات رژیم صهیونیستی علیه مقاومت، ایران را در موقعیت ضعف قرار داده است.

او با این ادعا که «پدافند هوایی ایران نابود شده»، گفت که «اکنون لحظه گرفتن آن تصمیمات کلیدی است و در ماه آینده این کار را (تصمیم‌گیری) خواهیم کرد».

این ادعا‌ها در حالی است که رژیم صهیونیستی بعد از بیش از ۱۵ ماه حملات بی‌امان علیه فلسطینیان غزه، نتوانست هیچ یک از اهداف اعلامی خود از این جنگ را با وجود نسل‌کشی محقق کند و سرانجام تن به آتش‌بسی با جنبش مقاومت فلسطین داد که قرار است در گام اول آن، حدود ۲۰۰۰ اسیر فلسطینی آزاد شوند.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۰۱ ۱۲:۴۷

سگی که پارس میکنه، گاز نمیگیره. بچه میترسانی؟ هر وقت تصمیمت را گرفتی، بعد یک فکری خواهیم کرد. میخواهی با ترساندن مردم این کشور را صاحب شوی؟ زهی خیال باطل

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۰۱ ۱۲:۴۵

خب بگیر ببینیم

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۰۱ ۱۲:۳۰

با این وضعی که بعضی ها گرفتن وضع بورس امروز و وحشتی که کردن به یک ماه هم نمیکشه چه خبرتون شده چی شده دهها رییس جمهور تو تمام دنیا اومده و رفته و اتفاقی نیفتاده خجالت بکشید

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۰۱ ۱۱:۵۲

امیدوارم خداوند عذابی بزرگتر از آتیش کالیفرنیا به جونشون بندازه که اینقدر آتیش به جون مردم دنیا نندازند.

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۰۱ ۱۲:۳۱

همه صلح کردن الا ما

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۰۱ ۱۱:۴۲

مردم ایران رابامردم غزه مقایسه نکنیدلطفا"

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۰۲ ۱۰:۲۴

نترس همش بلوفه

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۰۱ ۱۱:۴۰

خدا خودش به مردم ایران رحم کنه

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۰۱ ۱۱:۴۶

دقیقا درسته چون مسئولین ما خواب تشریف دارند

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۰۱ ۱۱:۳۴

خدا لعنتتون کنه که نمی زارید مردم دنیا آسایش داشته باشند.
انشالا بزودی خداوند تصمیم کلیدی برای آمریکا رو خواهد گرفت.

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۰۱ ۱۱:۳۳

ترامپ هم یک پوپلیست است ولی به راحتی می شوداو را رام کرد

ناشناس۱۴۰۳/۱۱/۰۱ ۱۲:۳۲

باید باهاش معامله کرد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.