آخرین خبرتحریم‌های جدید دولت ترامپ علیه ایران پس از شکست انتخاباتی
6بازدید
۱

رسول خطیبی مدیرعامل یک باشگاه خودروساز دیگر شد

رسول خطیبی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه سایپا انتخاب شد.

رسول خطیبی مدیرعامل یک باشگاه خودروساز دیگر شد

چند روز پیش بود که در خبری عجیب و ناگهانی اعلام شد که رسول خطیبی از مدیرعاملی باشگاه پیکان کنار گذاشته شده است. شهریور ماه امسال بود که خطیبی به عنوان مدیرعامل پیکان انتخاب شد اما مهاجم سابق تیم ملی تنها پس از حدود ۵ ماه از این سمت کنار رفت.

به گزارش «تابناک» به نقل از "ورزش سه"، حالا و دو روز بعد از برکناری رسول خطیبی از مدیرعاملی پیکان او در یک سمت جدید معرفی شد. بر این اساس خطیبی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه سایپا انتخاب شد. خطیبی حالا از مدیرعاملی یک کارخانه خودروسازی به مدیرعاملی یک باشگاه خودروساز دیگر منصوب شد.

او در سایپا جانشین محمد رحیمی شد و حالا یک چالش سخت دیگر را آغاز خواهد کرد. تیم فوتبال سایپا برای هم‌اکنون برای صعود به لیگ برتر فوتبال ایران تلاش می‌کند و تیم والیبال این تیم نیز امروز موفق شد از خطر سقوط به دسته پایین‌تر فرار کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

Tag۱۴۰۳/۱۲/۰۲ ۲۰:۵۰

قحط الرجال ...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.