ایران حملات اسرائیل به سوریه را شدیدا محکوم کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران ضمن محکومیت حملات و تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه سوریه خواستار واکنش جامعه جهانی در مقابله با این رژیم شد.
کد خبر: ۱۲۹۱۲۰۸
|
۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷ 27 February 2025
|
886 بازدید

ایران حملات اسرائیل به سوریه را شدیدا محکوم کرد

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه حملات جدید هوایی و زمینی رژیم اشغالگر صهیونیستی به مناطقی در جنوب سوریه و حومه دمشق را به شدت محکوم کرد و ضمن هشدار نسبت به تداوم اقدامات توسعه‌طلبانه و تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در خاک سوریه، خواستار واکنش قاطع جامعه جهانی و کشور‌های اسلامی در محکومیت این تجاوز‌ها و اقدام فوری برای توقف قانون‌شکنی رژیم صهیونیستی شد.

بقائی با اشاره به نقض مکرر توافق ۱۹۷۴ از سوی رژیم صهیونیستی، این تجاوز‌ها را نقض آشکار اصول منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل دانست و با تاکید بر اینکه اشغال بخش‌هایی از خاک سوریه و نقض مکرر حاکمیت و تمامیت سرزمینی این کشور به مثابه ارتکاب جنایت تجاوز است، خواستار واکنش فوری شورای امنیت سازمان ملل متحد برای توقف تجاوز و نقض صلح و امنیت بین‌المللی توسط رژیم صهیونیستی شد.

روز گذشته جنگنده‌های رژیم اشغالگر اسرائیل مناطقی را در دمشق پایتخت سوریه و همچنین نقاطی در جنوب این کشور هدف قرار دادند.

وبگاه روزنامه الوطن سوریه نوشت که رژیم اسرائیل منطقه «الکسوه» در جنوب غرب دمشق را هدف قرار داده است.

به‌گفته منابع سوری، جنگنده‌های اسرائیلی چهار مرتبه این منطقه را بمباران کردند که منجر به کشته و یا زخمی شدن تعدادی شده است.

پهپاد‌های اسرائیلی نیز در آسمان استان‌های قنیطره و درعا به پرواز درآمدند و سپس جنگنده‌های این رژیم اقدام به بمباران منطقه «تل‌الحاره» در استان درعا کردند که این حمله نیز منجر به کشته و یا زخمی شدن عده‌ای شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟