فیلمبرداری بازیکنان استقلال از استادیوم النصر

کیفیت زمین و امکانات ورزشگاه محل برگزاری دیدار تیم‌های النصر و استقلال، حسرت رامین رضاییان را به دنبال داشت.
کد خبر: ۱۲۹۳۲۶۶
|
۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۲ 09 March 2025
|
4307 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، آخرین تمرین تیم فوتبال استقلال برای آماده‌سازی دیدار برگشت مقابل النصر عربستان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا از ساعت ۱۹ امشب (یکشنبه - به وقت محلی) در ورزشگاه سعود کینگ یونیورسیتی برگزار شد.

* چیزی که در ابتدا نگاه همه بازیکنان استقلال را به خود جلب کرده بود، کیفیت زمین و امکانات ورزشگاه بود؛ به‌طوری‌که رامین رضاییان با صدای بلند گفت: چقدر باید حسرت چنین ورزشگاه‌هایی را در ایران بخوریم؟ چقدر باید درباره این موضوع صحبت کنیم؟

* برخی از بازیکنان استقلال هم با تلفن همراه خود مشغول فیلمبرداری از ورزشگاه بودند.

* تصاویری از کریستیانو رونالدو بازیکن النصر در راهرو‌های ورزشگاه دیده می‌شد.

* علی نظری جویباری مدیرعامل و علی تاجرنیا و علیرضا اسدی از اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال از نزدیک نظاره‌گر تمرین بودند.

* آرش رضاوند به مانند دیروز به تمرین اختصاصی پرداخت. روزبه چشمی نیز دقایقی اختصاصی تمرین کرد، ولی به نظر می‌رسد مشکلی برای همراهی آبی‌پوشان نداشته باشد.

* بازیکنان پس از گوش دادن به صحبت‌های بوژوویچ تمرین خود را آغاز کردند.

* پس از گذشت ۱۵ دقیقه از تمرین، خبرنگاران به بیرون از ورزشگاه هدایت شدند.

دیدار برگشت استقلال برابر النصر فردا (دوشنبه) از ساعت ۲۱:۳۰ شب به وقت ایران برگزار می‌شود. دیدار رفت این دو تیم با تساوی بدون گل به پایان رسید.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
تو در حد رونالدو و بقیه هم بازیاش باش بعد انتظار چنین امکاناتی داشته باش. برای شماها همینم زیادیه.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
به نظرشما مذاکرات ایران و آمریکا در عمان چه نتیجه ای خواهد داشت؟