واکنش ظریف به ادعای عضویتش در انجمن حجتیه

یک مدرسه ای بود که سطح علمی بالایی داشت و افرادی که در آن حضور داشتند، افراد فعالی بودند. یک واقعیتی وجود داشت که در آن زمان دانش آموزان را تشویق می‌کردند تا در جلسات مختلف حضور پیدا کنند اما اینکه افراد عضو رسمی انجمن حجتیه شوند، نیست. 
کد خبر: ۱۲۹۵۵۸۱
|
۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۵ 23 March 2025
|
3151 بازدید
 
واکنش ظریف به ادعای عضویتش در انجمن حجتیه
به گزارش تابناک به نقل از خبردانشجو، محمدجواد ظریف، با اشاره به نامه دونالد ترامپ گفت: من باید تاکید کنم که نامه را ندیده ام و از محتوای آن خبر ندارم. حتی حدس هم نمی توانم بزنم، در دیپلماسی من یاد گرفته ام که تا اطلاع نداری نباید تحلیل کنی. 
 
او همچنین با اشاره به ادعای عضویتش در انجمن حجتیه گفت: این ها برچسب هایی است که نمی دانم برچه اساسی است. خیلی از فارغ التحصیل های مدارس علوی عضو مجاهدین شدند، منافقین امروزی. بنابراین، باید گفت همه بچه های مدرسه علوی عضو منافقین هستند؟ یک مدرسه ای بود که سطح علمی بالایی داشت و افرادی که در آن حضور داشتند، افراد فعالی بودند. یک واقعیتی وجود داشت که در آن زمان دانش آموزان را تشویق می‌کردند تا در جلسات مختلف حضور پیدا کنند اما اینکه افراد عضو رسمی انجمن حجتیه شوند، نیست. 
 
ظریف ادامه داد: از میان افرادی که در انجمن حجتیه حضور دارند، دوستدار انقلاب هم وجود دارد و خیلی ها هم که عضو انجمن حجتیه نشدند، ضد انقلاب هستند. برخی افرادی که عضو انجمن حجتیه هستند، دوستان من هستند و هیچکدام شاخ ندارند. با شرکت در یکی دو جلسه حجتیه کسی انجمنی نمی‌شود.
اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # کالابرگ # یمن # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # مسکن ملی
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟