مردم چه گناهی کردند که سریال پایتخت را باید اینطوری ببینند؟

پخش آگهی‌های متعدد در متن و حاشیه سریال پایتخت صدای مردم را در شبکه‌های اجتماعی درآورد.
کد خبر: ۱۲۹۵۸۵۶
|
۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۰ 25 March 2025
|
6469 بازدید
|

مردم چه گناهی کردند که سریال پایتخت را باید اینطوری ببینند؟

سریال «پایتخت ۷ » در حالی پخش اولین قسمت خود را امشب آغاز کرد که حجم بالای تبلیغات در این سریال، با انتقاد کاربران در شبکه‌های اجتماعی مواجه شد.

تیم سازنده مثل سری قبل، و پیش از شروع سریال برای یک برند خاص، به صورت نمایشی تبلیغ کردند. در حین پخش نیز دو برند به صورت ویژه تبلیغ شد. علاوه بر این هشت دقیقه آگهی بین سریال هم پخش شد!

حجم بالای تبلیغات، پیش از این هم مخاطبان را در پخش فصل‌های گذشته خصوصا در «پایتخت ۶» آزار داده و حتی مورد انتقاد برخی سازندگان از جمله نویسنده قرار گرفته بود.

این در حالی است که در قسمت اول این سریال برای نوروز ۱۴۰۴، علاوه بر باکس آگهی‌های بازرگانی که آن‌هم مدت زمان قابل توجهی است، بخشی از تبلیغات در «پایتخت ۷»، با همکاری خود بازیگران و درون صحنه‌های سریال انجام و بیشتر اقلام خوراکی از جمله نوشیدنی‌های میوه‌ای، شیر، برنج و ... را شامل می شود.

علاوه بر این حجم بالای تبلیغات زیر نویس نیز در پخش قسمت اول قابل تامل بود تا نشان دهد صداوسیما انتقام همه سریال های ضعیف و بدون مخاطب نوروزی خود را در بخش بازرگانی از این سریال و به صورت حداکثری می‌گیرد!

این حجم از تبلیغات مستقیم و غیر مستقیم این سوال را پیش می‌آورد که بودجه صداوسیما خرج چه اقداماتی می‌شود که حتی برای ساخت سریال نوروزی نیز روی درآمد تبلیغاتی آن حساب کرده اند و یحتمل به عوامل گفته اند هزینه سریال را خودتان با تبلیغ تامین کنید.

بودجه سال جدید سازمان صداوسیما بالغ بر 35 هزار میلیارد تومان تعیین شده که با انتقاد کارشناسان، خبرنگاران و فعالان فرهنگی کشور مواجه شد؛ اقدامی که در بزنگاه‌هایی چون تولید سریال های ویژه مناسبتی این چنینی انتقادها را تایید می‌کند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۵
توجه ، بازنشستگی در صدا و سیما مستقل است و به سازمان تامین اجتماعی ربطی ندارد. هزینه تبلیغات هم صرف امور بازنشستگان صدا و سیما می شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۵
سریال افتضاح حیف وقتی که
واسه این بذاری
ايراني
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۵
خوب صدا و سيما بودجه كم داره ديگه !
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۵
واقعا اعصاب خردکنه..چاره اش کمپین نه به پایتخت وصداوسیماست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۵
خود تو تابناک اینقدر دور و بر خبرهات تبلیغات گذاشتی که آدمو کلافه میکنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۵
این ارزش دیدن نداره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۵
اتفاقا سریال خوبیه! پایتخت خوب شروع نمیکنه ولی میانه راه کولاک میکنه!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۵
بسیارسریال خوبی است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۵
حیف این همه پول که هزینه این سریال مزخرف شده است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۵
مگه کسی تلویزیون میلی نگاه میکنه ؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # کالابرگ # یمن # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # مسکن ملی
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟