آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
11بازدید
۲

بدمستی دو جوان، به سلاخی یک پسر جوان منجر شد

شانزدهم فروردین‌ماه، کارکنان انتظامات یکی از بیمارستان‌های تهران از طریق تماس تلفنی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، مرگ مشکوک پسر جوانی را روی تخت بخش اورژانس به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، گزارش کردند.

بدمستی دو جوان، به سلاخی یک پسر جوان منجر شد

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، به دنبال اعلام این خبر، تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ راهی سردخانه بیمارستان شدند و جسد پسر جوانی را مشاهده کردند که بر اثر یک ضربه چاقو به ناحیه قفسه سینه به قتل رسیده بود؛ بررسی‌های اولیه هم نشان می‌داد که مقتول در پارک جنگلی چیتگر قربانی جنایت شده است.

بدین ترتیب کارآگاهان راهی محل حادثه در پارک چیتگر شدند و در این شاخه از تحقیقات متوجه شدند، مقتول به‌خاطر مسائل پیش پا افتاده با ۲ پسر جوان که مشروبات الکلی مصرف و برای تفریح به پارک چیتگر آمده بودند، درگیر شده است.

کارآگاهان در گام بعدی با اقدامات اطلاعاتی گسترده و بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف صحنه جنایت پلاک خودرو پژو ۲۰۷ را شناسایی کردند و متوجه شدند که خودرو مورد نظر به نام یک زن است.

تیم جنایی در ادامه به سراغ اقدامات گسترده فنی و مخابراتی رفتند و دریافتند، زن میانسال آن شب خودرو خود را در اختیار پسر خود که نگهبان یک مرکز خرید در سعادت آباد بوده، گذاشته است.

کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ پس از کشف این سرنخ مهم با بهره‌گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم و روش‌های علمی، مخفیگاه متهمان را در شهریار شناسایی کردند و پس از تعقیب و مراقبت‌های نامحسوس متهمان را در یک عملیات ضربتی به دام انداختند.

متهمان پس از انتقال به اداره آگاهی خیلی زود هدف تحقیق قرار گرفتند و صراحتاً به شرکت در درگیری مرگبار و قتل اعتراف کردند؛ در ادامه نیز کارآگاهان مأموریت یافتند تا با اقدامات اطلاعاتی تحقیقات خود را در رابطه با این پرونده ادامه دهند.

بنا بر این گزارش، متهمان جهت روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفتند و تحقیقات همچنان ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۰۱ ۲۰:۳۷

فقط اعدام

غفار۱۴۰۴/۰۲/۰۱ ۲۰:۱۸

بخاطراینه که استفاده ازمشروبات الکلی جرم بزرگیه چون انسان به تمام عقل خودش درحهان نیازداره تاسعادتمندبشه درحالیکه مشروب عقل انسان رومیگیره

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.