آخرین خبرپزشکیان: شخصاً دغدغه دارم که برق مورد نیاز زنجیره تولید قطع نشود
5بازدید
۰

مذاکرات آتش‌بس در استانبول: آیا پوتین شرط می‌گذارد؟

رهبری هیئت روسی را ولادیمیر ميدینسکی، مشاور رئیس‌جمهور روسیه بر عهده دارد و از سوی اوکراین، رستم عمروف، وزیر دفاع، در مذاکرات حضور دارد. برخی مقام‌های آمریکایی از جمله مارکو روبیو، وزیر خارجه، نیز در این نشست شرکت می‌کنند.

مذاکرات آتش‌بس در استانبول: آیا پوتین شرط می‌گذارد؟

مذاکرات جدید روسیه و اوکراین امروز جمعه در استانبول آغاز می‌شود و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، در آن حضور نخواهد داشت.

به گزارش تابناک به نقل از عصرایران؛ رهبری هیئت روسی را ولادیمیر ميدینسکی، مشاور رئیس‌جمهور روسیه بر عهده دارد و از سوی اوکراین، رستم عمروف، وزیر دفاع، در مذاکرات حضور دارد. برخی مقام‌های آمریکایی از جمله مارکو روبیو، وزیر خارجه، نیز در این نشست شرکت می‌کنند.

گفت‌وگوها بر دستیابی به آتش‌بس 30 روزه متمرکز خواهد بود و مسائل انسانی نیز در دستور کار قرار دارد.

منابع وزارت خارجه ترکیه اعلام کردند این نخستین دیدار مستقیم روسیه و اوکراین از سه سال پیش تاکنون است که با حضور نمایندگانی از ترکیه برگزار می‌شود.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.