آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
5بازدید
۱۶

روسیه در جنگ ۱۲ روزه علیه ایران سکوت کرد

روسیه علیرغم داشتن پیمان ۲۵ ساله با ایران، در جنگ ۱۲ روزه کوچک‌ترین اقدامی برای جلوگیری از تجاوز اسرائیل و حمایت از ایران به عمل نیاورد.

روسیه در جنگ ۱۲ روزه علیه ایران سکوت کرد

به گزارش تابناک به نقل از روزنامه جمهوری اسلامی؛ روسیه علیرغم داشتن پیمان ۲۵ ساله با ایران، در جنگ ۱۲ روزه کوچک‌ترین اقدامی برای جلوگیری از تجاوز اسرائیل و حمایت از ایران به عمل نیاورد.

روسیه در جنگ اوکراین از ایران به شکل‌های مختلف سوء‌استفاده کرد و روابط ایران و اوکراین و ایران و اروپا را تیره کرد و زیان‌های مادی و معنوی زیادی به مردم ایران وارد کرد ولی در جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران خود را کاملاً کنار کشید.

این بی‌عملی روسیه به موضوعی برای کنجکاوی خبرنگاران خارجی تبدیل شد و یکی از فعالان سیاسی وابسته به پژوهشگاه‌های روسی در جواب سؤالی در همین زمینه گفت پیمان میان ایران و روسیه در حدی نیست که ما را موظف به حمایت از ایران کند! و یکی از مقامات سیاسی روس نیز گفت بیش از 2 میلیون روس‌تبار در اسرائیل زندگی می‌کنند و اگر روسیه به نفع ایران اقدامی کند به زیان آن 2 میلیون نفر که از ما هستند تمام خواهد شد!

داستان پدافند اس400 روسی که علیرغم وعده‌های چندین ساله هرگز به ایران داده نشد نیز شاهد دیگری بر قابل اعتماد نبودن این همسایه شمالی است که بسیار عبرت‌آموز است.

کارنامه مقامات روسی در جنگ 12 روزه، هم برای روسوفیل‌های داخلی عبرت‌آموز است و هم برای حکمرانان ما که حاضر نشدند به نصایح خیرخواهانه کسانی که بر سیاست موازنه تأکید می‌کردند و می‌کنند عمل نمایند.

این روزها چین نیز در معرض آزمایش قرار دارد. آیا مقامات چینی که گفته‌اند اجازه نمی‌دهیم روسیه در اوکراین شکست بخورد، برای برطرف ساختن ضعف پدافندی ایران کاری خواهند کرد یا پیمان همکاری 20 ساله با چین هم فقط یک کاغذپاره است؟

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۱۸ ۰۹:۲۵

نه روسیه و نه چین و نه هیچ کشور دیگر.
باید فقط و فقط به ملت اتکا کرد. اگر عاقل باشند

مرتضی۱۴۰۴/۰۴/۱۷ ۱۴:۱۰

هر دوتاشون سیاست کثیفی دارن مخصوصا روسیه .خدا کنه در جنگ با اوکراین تاوانشو پس بده

Nvss۱۴۰۴/۰۴/۱۷ ۱۳:۰۱

چین بزرگترین شریک تجاری و بزرگترین تأمین کننده کالاهای فلسطین اشغالی است.

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۱۷ ۱۰:۲۶

چین از روسیه بدتر

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۱۷ ۱۱:۲۲

فرقی باهم ندارن جفتشون کمونیست هستن ولی چین قدرت
اقتصادی بیشتری داره

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۱۷ ۱۰:۱۳

روسیه میخواست به ما بیاموزد روی پای خودمان بایستیم باید از جناب پوتین سپاسگزار هم بود

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۱۷ ۱۱:۲۱

خخخخ

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۱۷ ۰۹:۴۸

به خدا من اگر جای مسولان ایران بودم فقط به خاطر ادب کردن روسیه نامرد می رفتم طرف آمریکا وبا روسیه قطع رابطه میکردم

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۱۷ ۱۱:۲۱

اونوقت روسیه حمله میکرد

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۱۷ ۱۰:۵۸

به نظر من هم با تنها کشوری که باید قطع رابطه می کردیم همین روسیه بود

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۱۷ ۰۹:۳۱

باید خودمان قوی باشیم ،

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۱۷ ۱۱:۲۰

باشه ولی چجوری ؟ جنگ تجهیزات نظامی میخواد

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۱۷ ۰۹:۳۱

چیزی غیر از این انتظار داشتید؟ از روسیه؟؟؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۱۷ ۱۱:۲۰

آخه قرارشد این کمونیستهایی که به خدا اعتقاد ندارن برامون دعا
! کنن

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۱۷ ۰۹:۱۵

شما از روسیه عبرت نمیگیرید. تاریخ نمیخونید مگر؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۴/۱۷ ۰۹:۱۴

دولتمردان عزیز بازم نگاه به شرق داشته باشید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.