آخرین خبرمورینیو به ستایش ستاره رئال پرداخت
12بازدید
۲

کشف پهپاد انتحاری جنگ تحمیلی ۱۲ در بوشهر

فرمانده مرزبانی استان بوشهر از شناسایی یک پهپاد انتحاری جنگ ۱۲ روزه با هوشیاری مرزبانان خبر داد.

کشف پهپاد انتحاری جنگ تحمیلی ۱۲ در بوشهر

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سردار "عبدالله خسروی" فرمانده مرزبانی استان بوشهر گفت: مرزبانان هوشیار استان بوشهر در عملیاتی دقیق، یک فروند پهپاد متجاوز انتحاری استفاده توسط رژیم منحوس صهیونیستی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را در نزدیکی مرز‌های آبی این استان شناسایی و پاکسازی کردند.

وی افزود: این پهپاد به همراه یک گلوله موشک که با هدف جاسوسی و عملیات خرابکارانه و ایجاد ناامنی در دوره جنگ ۱۲ روزه وارد حریم حوزه استحفاظی شده بود با همکاری تیم انتظامی و نماینده چک و خنثی سازی سپاه امام حسن به صورت دشت‌بان منطقه پاکسازی و خنثی شد.

براساس گزارش سایت فراجا، فرمانده مرزبانی استان بوشهر تأکید کرد: این عملیات موفقیت آمیز، بار دیگر هوشیاری و آمادگی بالای مرزبانان ایران اسلامی را در مقابله با تهدیدات احتمالی به نمایش گذاشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمد رضا۱۴۰۴/۰۵/۰۱ ۱۴:۰۵

خدا خیرتون بده امنیت سازان ایران بزرگ و قدرتمند ??????

آیلین۱۴۰۴/۰۵/۰۱ ۰۹:۰۹

دمتان گرم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.