آخرین خبرساخت افزایشی؛ مسیر تازه فولاد مبارکه برای خلق کسب‌وکارهای جدید و تحول در تولید صنعتی
791بازدید

وقايع دانشكده هوافضاي دانشگاه شريف

وقايع دانشكده هوافضاي دانشگاه شريف
يكي از بينندگان «تابناك» از دانشكده هوا فضاي دانشگاه شريف مي‌نويسد: دو روز است که جلوي سردر اين دانشکده کوچک نوشته شده است: با توجه به تصويب شوراي دانشکده هوافضا به علت مشخص نشدن سايت ساختمان اين دانشکده، دفتر اداري دانشکده به مدت سه روز تعطيل است.

وي چنين ادامه مي‌‌دهد: اعتراض اساتيد اين دانشکده در پي بي‌توجهي رئيس دانشگاه به خواسته‌هاي اساتيد اين دانشگاه و ندادن زمين مناسب براي ساخت دانشکده جديد است.
با توجه به اختصاص مبلغ قابل توجه از سوي ستاد نيروهاي مسلح و با دستور مستقيم رهبر انقلاب، پس از هشت ماه و کلنگ‌زني آن توسط وزير علوم و دفاع، همچنان وضعيت زمين آن نامشخص و مغاير با استانداردهاي آموزشي است.
وي با انتقاد از نوع نگرش مسئولان دانشگاه به اين دانشكده مي‌نويسد: برخوردهايي از اين دست با اساتيد اين دانشكده و موضعگيري مقابل اساتيد در برابر دانشگاه، تأثير نامطلوبي بر انگيزه دانشجوبان و كيفيت آموزشي دانشكده گذاشته است.

با توجه به دانش هوافضا، اما بايد گفت كه دانشجويان اين رشته، از نااميدترين دانشجويان دانشگاه هستند و بيش از 30 درصد آنان در کارشناسي ارشد به رشته‌هاي مديريت مکانيک و غيره مي‌روند و بسياري نيز به سمت تجارت و کارهاي آزاد رهسپار و متأسفانه درصد کمي هم جذب بخش‌هاي نظامي مي‌شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۴/۱۵ ۰۸:۱۵

اینجانب از دانشجویان این دانشگاه می باشم و به عرض خوانندگان می رسانم که محلی که برای احداث این دانشکده در نظر گرفته شده است، سالن تربیت بدنی دانشگاه می باشد. جایی که دانشجویان دانشگاه در هفته ساعاتی را به ورزش در آن می پردازند و با تخریب این سالن، دانشجویان مجبور به رفته به سالن دیگر دانشگاه واقع در خارج از محوطه دانشگاه خواهند شد. و مدت زمان زیادی از آنها در مسیر رفت . آمد تلف می شود. به گونه ای که فکر می کنم درصدی از دانشجویان از ورزش کردن منصرف شوند.

ناشناس۱۳۸۷/۰۴/۱۲ ۲۲:۲۰

منم دانشجوی هوافضای شریف هستم
متاسفانه با وجود نیاز مبرم نیروی هوای کشور چه در حوزه نظامی وچه غیر نظامی به این رشته حساس و استراتژیک توجه چندانی به ان نمی شود .... دانشکده هم کلنگش در دیماه گذشته خورد ولی هنوز خبری نیست!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.