آخرین خبرضربه سنگین به ترامپ و جمهوری‌خواهان
1بازدید

حراج سکه برگزار می‌شود!

برنامه پیش‌فروش انواع قطعات سکه طلا با ضرب سال ۱۳۸۶ و سررسید ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۴ به‌زودی از سوی بانک مرکزی اجرایی می‌شود. مسئولان بانک مرکزی می گویند: این طرح، بخشی از سیاست‌های عرضه منظم طلا برای مدیریت تقاضا و کنترل نوسانات قیمتی در بازار است.

حراج سکه برگزار می‌شود!

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛ کسب اطلاع از بانک مرکزی نشان میدهد، پیش‌فروش شامل ربع، نیم و تمام سکه ضرب ۸۶ خواهد بود و تحویل آنها در سررسید تعیین‌شده انجام می‌شود. همزمان، حراج‌های سکه این بانک در مرکز مبادله ارز و طلا نیز با همان رویه گذشته ادامه پیدا خواهد کرد تا جریان عرضه به بازار قطع نشود.

تجربه مراحل قبلی پیش‌فروش و حراج سکه، در کوتاه‌مدت نقش ملموسی در تعدیل قیمت‌ها و کاستن از هیجانات خرید ایفا کرده است.

به‌گفته فعالان بازار، اطلاع‌رسانی دقیق درباره جزئیات پیش‌فروش، از جمله قیمت پایه، شرایط ثبت سفارش و نحوه تحویل، می‌تواند از شکل‌گیری بازار‌های موازی و شایعات پیرامون این طرح جلوگیری کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.