محمدتقی رهبر مطرح کرد:
تذکر مجلس به کشف حجاب در نمایشگاه تهران
به گزارش مهر، محمد تقی رهبر بیان داشت: متاسفانه نمایشگاهی بین المللی در تهران در حال برگزاری است که زنان چینی در آن به صورت مکشفه و سربرهنه حضور دارند و این برای ما زشت است و برای مسئولان ما مایه سرافکندگی و خجالت است.
وی با شرم آور توصیف کردن حضور زنان بی حجاب در نمایشگاه تهران بیان داشت: مسئولان ما گویا خوابند عجیب است که در جمهوری اسلامی ایران اجازه حضور زنان بی حجاب در نمایشگاه دولتی داده می شود.
نماینده مردم اصفهان افزود: مهم نیست که این افراد چینی هستند یا نیستند مهم این است که وقتی وارد جمهوری اسلامی ایران می شوند باید قوانین ایران را رعایت کنند و مسئولان نیز باید بر آنان نظارت داشته باشند.
وی افزود: امروز نمایندگان تذکر جدی به وزیر بازرگانی در رابطه با حضور بدون حجاب زنان چینی در نمایشگاه بین المللی تهران می دهند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.