آخرین خبرضربه سنگین به ترامپ و جمهوری‌خواهان
9بازدید

سیب ایرانی در سبد ۲۰ کشور دنیا

در نیمه نخست امسال بیش از ۲۰۴ هزار تن سیب ایرانی به ارزش ۸۲ میلیون دلار راهی بازار‌های جهانی شد. طبق آمار گمرک، عراق بزرگ‌ترین خریدار سیب ایران بوده و پس از آن پاکستان و امارات متحده عربی در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

سیب ایرانی در سبد ۲۰ کشور دنیا

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، براساس آمار‌های منتشر شده گمرک در نیمه نخست سال جاری ۲۰۴ هزار تن انواع سیب قرمز تازه و سایر سیب‌ها به ارزش۸۲ میلیون و ۲۱۶هزار دلار صادر شده است.

صادرات انجام شده به کشور‌های افغانستان، ازبکستان، فدراسیون روسیه، مغولستان، سریلانکا، قزاقستان، گرجستان، عراق، پاکستان، ترکمنستان، لیبی، سوریه، ترکیه، امارات متحده عربی، هند، تاجیکستان، کویت، فیلیپین، قطر و عمان بوده است.

عراق با خرید ۱۴۷هزارتن سیب به ارزش۵۶میلیون دلار اولین مشتری سیب ایران است.

پاکستان با خرید ۱۸هزار و ۷۰۰ تن به ارزش۷میلیون و ۲۹۲دلار و امارات متحده عربی با خرید ۱۰ هزار تن سیب به ارزش۸ میلیون و ۳۵۵ هزار دلار مشتریان دوم و سوم سیب ایرانی هستند.

پس از آن کشور‌های دیگر همچون ترکمنستان با خرید ۶۷۰۰تن به ارزش ۲ میلیون و ۶۱۱ هزار دلار، سوریه با خرید ۲۴۷۴تن به ارزش۹۹۳هزار دلار، قزاقستان با خرید ۱۳۰۵ تن سیب به ارزش۵۲۶ هزار دلار، تاجیکستان با خرید هزار تن به ارزش۳۹۷ هزار دلار، ترکیه با خرید ۲۱هزارتن به ارزش۹۰ هزار دلار، عمان با خرید ۱۶۹۱ تن به ارزش ۷۴۰ هزار دلار، فدراسیون روسیه با خرید۶۹۳تن به ارزش۳۱۱هزار دلار، فیلیپین با خرید ۴۴تن به ارزش۲۵هزار دلار، قطر با خرید۴۱۴تن به ارزش۱۸۸هزار دلار، کویت با خرید ۳۴ تن به ارزش۱۵هزار دلار، گرجستان با خرید ۴۲ تن به ارزش۲۰هزار دلار و لیبی با خرید ۲۹۷تن به ارزش ۱۶۱ هزار دلار از دیگر خریداران سیب ایرانی هستند.

همچنین از ابتدای مهرماه تاکنون نیز ۵۲ هزارتن سیب به ارزش۳۴ میلیون دلار صادر شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مهدی نوری۱۴۰۴/۰۸/۲۲ ۱۲:۲۸

سیبی رو که باید خودمون بخوریم میدیم عربها و افغانی ها بخورن هیچ کسی هم نیست نظارت کنه بر صادرات. اول باید نیاز داخل اشباع بشه بعد اگه مازاد اومد صادر کنید مسلمونها.

ناشناس۱۴۰۴/۰۸/۲۲ ۱۱:۳۱

کجای این این داستان افتخار داره؟ این سیب‌ها به قیمت خشک کردن دریاچه ارومیه بوده

ناشناس۱۴۰۴/۰۸/۲۲ ۱۰:۳۲

سیب کیلویی 200 هزار تومن ( پارسال نصف این قیمت هم نبود) از سبد ایرانیها پر

ناشناس۱۴۰۴/۰۸/۲۲ ۰۹:۲۲

با اين قيمته هاي صادراتي كه قطعا كيفيت باللايي هم دارن خود مصرف كننده داخلي عملا سبب بي كيفيت رو دو برابر قيمته صادراتي خريد مبكند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.