آخرین خبرپزشکیان: شخصاً دغدغه دارم که برق مورد نیاز زنجیره تولید قطع نشود
12بازدید
۰

امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در آذربایجان غربی

۲۵۱ دستگاه استخراج رمز ارز غیر مجازدر انبارهای سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی آذربایجان غربی امحاء شد.

امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در آذربایجان غربی

به گزارش تابناک به نقل از مهر، برای اجرای احکام قضائی و برخورد با استفاده کنندگان غیرمجاز رمز ارز، ۲۵۱ دستگاه ماینر که طی ماه‌های گذشته توسط دستگاه‌های نظارتی کشف و ضبط شده بود، در انبارهای سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی آذربایجان غربی امحاء شد.

این عملیات با حضور نمایندگان دستگاه قضائی، کارشناسان شرکت توزیع نیروی برق و مأموران امنیتی و حراست سازمان اموال تملیکی روز یکشنبه انجام گرفت و تمامی تجهیزات پس از طی مراحل قانونی، از چرخه استفاده خارج شدند.

با احتساب این ماینرها که ۲۱۵ دستگاه ماینر از آنها در انبار خوی و میاندوآب و ۳۶ دستگاه در انبار ارومیه امحاء شد؛ تاکنون تعداد کل ماینرهای امحاء شده در استان به ۳۰۰۱ دستگاه ماینر رسید.

با توجه به خسارات مالی وارده، افزایش بار مصرفی و اختلال در پایداری شبکه برق به دلیل استفاده از ماینرهای غیرمجاز، روند شناسایی و کشف همچنان ادامه داشته تا از سوءاستفاده منابع عمومی جلوگیری شود.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.