تهيه جليقه ضد چاقو براي کارمندان انگليسي
«گاردين» ادامه داد: افزايش نگراني عمومي از جرايم همراه با حمله با استفاده از چاقو در انگليس، مسئولان بخش بهداشت و درمان و ديگر نهادهاي اين كشور را به تهيه جليقه ايمني براي كاركنان بخش اورژانس و رانندگان بيمارستانها، معلمان و مأموران پليس راهنمايي و رانندگي وادار کرده است.
در پي خشونتهاي اجتماعي اخير در انگليس، مسئولان اين کشور تصميم گرفتند براي در امان ماندن كارکنان دولت و کارمندان ارشد بيمارستانها از ضربات چاقوي مهاجمان، جليقههاي ضد چاقو در اختيار آنان گذارند.
شماره امروز روزنامه انگليسي «گاردين» در اينترنت، با بيان اينكه اين كار، جديدترين كار براي تأمين امنيت در برابر حمله با سلاحهاي سرد در انگليس است، نوشت: دهها هزار نفر از كاركنان خدمات اجتماعي در انگليس براي در امان ماندن از افزايش خشونتها در جامعه، جليقههاي ضد چاقو و ضد گلوله دريافت ميكنند.
اين روزنامه افزود: اين ارزيابيها و اقدامها پس از آن انجام ميشود که «اسکاتلنديارد» (پليس لندن) اعلام کرد: شمار جرايم مربوط به استفاده از چاقو، از موارد اقدامهاي تروريستي فراتر رفته و به اولويت نخست پليس پايتخت بدل شده است.
اين بيانيه يک هفته پس از آن منتشر شد که آخرين مورد از حمله با چاقو در انگليس، به کشته شدن چند تن از جمله يک نوجوان شانزده ساله در يکي از خيابانهاي جنوب لندن انجاميد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.