آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
13بازدید
۴

برخورد قانونی با مالکان تالارهای متخلف در حوزه حجاب

دادستان تهران اعلام کرد: مالکان تالارهایی که در حوزه حجاب و عفاف تخلف کنند، علاوه بر برگزارکنندگان مراسم، تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.

برخورد قانونی با مالکان تالارهای متخلف در حوزه حجاب

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ علی صالحی، دادستان تهران، در بخش دوم جلسه شورای عالی قضائی اعلام کرد: در جلسه کارگروه عفاف و حجاب و مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی با حضور مدیران دستگاه‌های دولتی و اتحادیه تالار‌ها و سالن‌ها، تأکید شد در صورت وقوع تخلف در مراسم‌ها، علاوه بر برخورد با برگزارکنندگان، با مالکین سالن‌ها و تالار‌ها نیز وفق مقررات برخورد خواهد شد.

صالحی خاطرنشان کرد: در این جلسه مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، وزارت ورزش و جوانان، شهرداری تهران و اتحادیه تالار‌ها و سالن‌ها حضور داشتند تا اجرای تکالیف قانونی در حوزه عفاف و حجاب بررسی شود.

نظارت و مسئولیت مالکین سالن‌ها

دادستان تهران افزود: برخی از سالن‌ها و تالار‌ها متعلق به دستگاه‌های دولتی هستند و از آنان خواسته شد نظارت کافی و لازم بر اجرای مراسم‌ها داشته باشند؛ در غیر این صورت علاوه بر برگزارکنندگان، مالکین نیز با برخورد قانونی مواجه خواهند شد.

وی همچنین تأکید کرد: ضابطین موظفند به تکالیف قانونی خود عمل کنند، به ویژه در شناسایی موارد فساد سازمانی یا مرتبط با دشمنان.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ش۱۴۰۴/۱۰/۰۲ ۱۲:۴۳

خودش می‌دونه چی میگه چون حرف جدیدی ندارد

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۲ ۱۱:۲۵

مگر تالاردادیم. دیگه مراسمی نیست که تالارداشته باشیم

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۱ ۱۴:۳۸

اکثر تالارها بدلیل اینکه جشن و عروسی کمتر شده در حال تعطیل شدن میباشد..............

ناشناس۱۴۰۴/۱۰/۰۱ ۱۴:۳۶

کسی که در این شرایط اقتصادی هزینه تالار میده باید ازش مالیات کم عقلی هم بگیرن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.