آخرین خبرجنگ ایران بر شکست انتخاباتی ترامپ نقش داشت/ کنگره دموکرات هم مانع سیاست جنگی ترامپ علیه ایران نیست
2بازدید
۰

یک عراقی و دروازه‌بان پرسپولیس در استیل

مهاجم تیم‌ ملی فوتبال عراق و دروازه‌بان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس با عقدقرارداد رسمی به تیم فوتبال استیل آذین پیوستند.

امجد راضی مهاجم تیم‌ملی عراق که در مسابقات جام خلیج فارس هم حضور داشت، روز دوشنبه پس از توافق نهایی با مسئولان باشگاه استیل آذین با عقد قراردادی یک ساله به تیم فوتبال این باشگاه پیوست.

به گزارش مهر، همچنین محسن الیاسی دروازه‌بان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس با عقد قرادادی یک ساله به تیم استیل آذین پیوست. حمید نشاط‌‎ جو و ایمان صادقی دروازه‌بان‌های استیل آذین هستند، ضمن اینکه سوشا مکانی دروازه‌بان مصدوم این تیم هم می‌تواند از هفته 21 در مسابقات به میدان برود.

پیش از این پیتر شدیوی 26 ساله که اهل کشور کرواسی است و در خط دفاع توپ می زند، با عقد قراردادی 6 ماهه به تیم استیل آذین تهران پیوسته بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.