آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
9بازدید
۰

نامه مهم تاج درباره فوتبالیست‌های بازداشت شده

رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص فوتبالیست‌های بازداشتی نامه‌ای به دبیر شورای امنیت کشور ارسال کرد.

نامه مهم تاج درباره فوتبالیست‌های بازداشت شده

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص فوتبالیست‌های بازداشتی نامه‌ای به دبیر شورای امنیت کشور ارسال کرد.

در متن نامه مهدی تاج به علی‌ اکبر پورجمشیدیان، دبیر شورای امنیت کشور آمده است:

با سلام و احترام،

ضمن آرزوی توفیق روزافزون برای جنابعالی در انجام مسئولیت‌های خطیر محوله، به استحضار می‌رساند:

در پی حوادث، اعتراضات و در نهایت اغتشاشات تروریستی اخیر، تنی چند از بازیکنان رده‌های فوتبال کشور در جریان این وقایع بازداشت شده‌اند. با عنایت به جایگاه اجتماعی ورزشکاران، نقش الگویی آنان به ویژه برای نسل جوان و با توجه به تأکیدات مکرر بر رأفت اسلامی و نگاه تربیتی در مواجهه با جوانان، چنانچه محرز شود بازیکنان فوتبال مرتکب فعل مجرمانه‌ای نشده و اقدام سازمان‌یافته یا تشکیلاتی در چارچوب فعالیت‌های خلاف قانون نداشته‌اند، فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران به طور مؤکد و در نهایت احترام، درخواست می‌نماید دستور فرمایید موضوع با سعه صدر، تدبیر و رأفت اسلامی مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.

بی‌تردید اتخاذ رویکردی توأمان با حفظ اقتدار قانون و اعمال نگاه پدرانه و تربیتی، می‌تواند ضمن جلوگیری از بروز آثار و تبعات ناخواسته اجتماعی، موجب آرامش خاطر خانواده‌ها، جامعه فوتبال کشور و افکار عمومی شده و زمینه بازگشت این جوانان به مسیر حرفه‌ای، اخلاق‌مدار و افتخارآفرین ورزش را فراهم آورد.

فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران همواره خود را متعهد به رعایت قوانین و ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می‌داند.

پیشاپیش از توجه، حسن نظر و دستور مساعد جنابعالی کمال امتنان را دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.