برگزاری مراسم ازدواج زوج جوان در بهشت زهرا
مراسم عقد یک زوج جوان در یکی از مهمترین قطعههای بهشت زهرای تهران برگزار شد و مسئولان این سازمان به این زوج یک جلد قرآن کریم هدیه دادند.

به گزارش تابناک به نقل از رکنا، یک زوج جوان با برگزاری مراسم عقد خود در گلزار شهدای بهشت زهرا (س) زندگی مشترکشان را با تاسی از شهدا آغاز کردند.
مراسم عقد این زوج جوان با حضور بستگان و در کنار مزار شهدای هشت سال دفاع مقدس برگزار شد. همچنین همزمان با این مراسم از سوی سازمان بهشت زهرا (س) یک جلد کلام الله مجید به این زوج جوان اهداء شد.
تازه داماد گفت: همه ما امنیت و آسایش خود را مدیون خون شهدا هستیم و معتقدیم که شهدا برکت زندگی ما هستند به همین دلیل بنده به همراه همسرم گلزار شهدای بهشت زهرا (س) را به عنوان محل جاری کردن خطبه عقد خود انتخاب کردیم.
وی افزود: ما که به پای شهدا نمی رسیم اما به همراه همسرم در زندگی مشترک سعی می کنیم که زندگی شهدایی داشته باشیم و ادامه دهنده مسیر، آرمان و اهداف شهدا باشیم.
تازه داماد به ویژگی های زندگی شهدایی اشاره کرد و گفت: برای داشتن یک زندگی شهدایی در وهله اول باید رضایت خداوند را جلب کنیم و رضایت خداوند چیزی جز انتظار فرج امام زمان (عج) و عمل به دستورات اسلام نیست. همچنین ما اگر می خواهیم زندگی شهدایی داشته باشیم ضرورت دارد تا در دنیایی که شاهد گسترش تجمل گرایی در آن هستیم به مانند شهدا ساده زیست باشیم.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
شروع زندگی ازگورستان جای بسی تعمل
قبرستان کلا بار منفی حرکت قشنگی نیست میرفت خانه یکی از اینا بهتربود تا بره اونجا با حرکت های احساسی روی زندگی واینده تاثیر بد میاد
ادامه راه شهدا در حد حرف و ادا و اطوار
بیکار بودن
مرغ شد کیلویی ۴۴۰ت
وقتی قیمه ها رو میریزی تو ماست ها
چند گرفتی گریه کنی
مبارکشون باشه یک کار نمادین پر از عشق و قدرشناسی درپناه خدا انشالله موفق و پیروز باشن
یک کار احساسی بی منطق .
مراسم خودشون و تصمیم با خودشون به دیگران مربوط نمیشه نظر بدن ان شاء الله مبارکشان باشه
روزه نیستند؟
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.