آخرین خبرساخت افزایشی؛ مسیر تازه فولاد مبارکه برای خلق کسب‌وکارهای جدید و تحول در تولید صنعتی
7بازدید

سردار نائینی: دشمن باید منتظر ضربات دردناک‌تری باشد

در این حملات، بیش از ۲۰۰ نقطه حساس در پایگاه‌های نظامی آمریکا و تأسیسات حیاتی رژیم صهیونیستی با دقت بالا هدف قرار گرفته و منهدم شده‌اند.

سردار نائینی: دشمن باید منتظر ضربات دردناک‌تری باشد

سخنگوی سپاه گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در هفته نخست نبرد، با اجرای یک استراتژی تهاجمیِ چندلایه، توازن قوا را در منطقه به نفع جبهه حق تغییر دادند. 

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین؛ آمارها حاکی از انجام ۶۰۰ عملیات موشکی (شامل انواع بالستیک و کروز با سوخت جامد و مایع) و ۲۶۰۰ عملیات پهپادی است. 

در این حملات، بیش از ۲۰۰ نقطه حساس در پایگاه‌های نظامی آمریکا و تأسیسات حیاتی رژیم صهیونیستی با دقت بالا هدف قرار گرفته و منهدم شده‌اند. 

نکته حائز اهمیت این است که حجم آتشِ شلیک شده در تنها «سه روز نخست»، با کل حجم آتش در تمام طولِ «جنگ ۱۲ روزه» برابری می‌کند. 

این فشار عملیاتی بی‌وقفه، زندگی در سرزمین‌های اشغالی را به کابوس دائمیِ پناهگاه و آژیر تبدیل کرده است. این روند تهاجمی با شدتی فزاینده ادامه خواهد یافت و ساختارهای دفاعی دشمن را به مرز فروپاشی کامل خواهد رساند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۱۲/۱۷ ۱۲:۰۸

ما قدر دان حتی یک لگد به آمریکا هستیم تا ابهت پوشالی آنرا نابود کنید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.