آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
6بازدید
۰

اتحادیه اروپا: هدف آمریکا از جنگ با ایران را درک نمی‌کنیم

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ضمن اشاره به تماس‌های کشورهای اروپایی با تهران، گفت که جنگ تحمیلی آمریکا علیه ایران هیچ مبنای قانونی ندارد.

اتحادیه اروپا: هدف آمریکا از جنگ با ایران را درک نمی‌کنیم

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز پنجشنبه گفت که کشورهای اروپایی هدف آمریکا از به راه انداختن جنگ علیه جمهوری اسلامی ایران را درک نمی‌کنند.

کالاس طی نشست خبری پیش از ورود به نشست سران اتحادیه اروپا، ضمن اشاره به تماس‌های کشورهای اروپایی با تهران، گفت که جنگ تحمیلی آمریکا علیه ایران هیچ مبنای قانونی ندارد.

بنا بر این گزارش، وی در این‌باره توضیح داد: «بحث بر سر این است که آیا تمایلی برای گسترش این عملیات (آسپیدز) به تنگه هرمز وجود دارد یا خیر. چنین تمایلی وجود ندارد… برخی حتی گفتند که آنها سعی دارند طرف‌ها را متقاعد کنند که این جنگ را آغاز نکنند و ما نمی‌دانیم اهداف این جنگ چیست. همچنین هیچ مبنای قانونی در حقوق بین‌الملل برای استفاده از زور وجود ندارد».

این مقام اروپایی همچنین افزود: «تماس‌ها [با تهران] ادامه دارد، من فعلا با وزیر [امور خارجه جمهوری اسلامی ایران] صحبت کرده و تمام مسائلی را که مد نظر داریم مطرح می‌کنم. همه علاقه‌مندند که این جنگ پایان یابد و تشدید نشود».

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.