آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
3بازدید
۰

پیشنهاد اغواکننده به زنان ایران در اتاق دوپینگ

رئیس فدراسیون فوتبال بیان کرد: در جریان جام ملت‌های فوتبال آسیا در اتاق دوپینگ که فقط باید افسر دوپینگ حضور داشته باشد، بازجو فرستادند و به دختران ما پیشنهادات اغواکننده دادند.

پیشنهاد اغواکننده به زنان ایران در اتاق دوپینگ

به گزارش تابناک، مهدی تاج در مراسم استقبال از تیم ملی فوتبال زنان که پنجشنبه شب، ۲۸ اسفند در میدان ولیعصر تهران برگزار شد، گفت: ترامپ وقتی از قدرت دفاعی ما مایوس شد و دید قدرت دفاعی ما کامل و محکم مقابل او ایستاده است، جدا از اینکه دختران ما را در میناب شهید کردند، قصد داشت دختران را در استرالیا هم به گروگان بگیرد.  

او افزود: اتفاقات ناجوانمردانه و بدی اتفاق افتاد و حتی در اتاق دوپینگ که فقط باید افسر دوپینگ حضور داشته باشد، بازجو فرستادند و به دختران ما پیشنهادات اغواکننده دادند.

گفتنی است، تیم ملی فوتبال زنان از پنجم اسفند برای حضور در جام ملت‌های آسیا به استرالیا اعزام شد و روز گذشته از طریق مرز زمینی بازرگان وارد ایران شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.