آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
11بازدید
۹

آمار نگران‌کننده تصادفات فروردین در تهران

سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور در خصوص آمار تصادفات در فروردین ماه ۱۴۰۵ اظهار کرد: در ماه اخیر بر اساس تماس شهروندان با شماره ۱۱۰، ۳۱ هزار و ۹۷۰ فقره تصادفات به ثبت رسیده است.

آمار نگران‌کننده تصادفات فروردین در تهران

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور در خصوص آمار تصادفات در فروردین ماه ۱۴۰۵ اظهار کرد: در ماه اخیر بر اساس تماس شهروندان با شماره ۱۱۰، ۳۱ هزار و ۹۷۰ فقره تصادفات به ثبت رسیده است.

وی افزود: در این مدت، برای ۵ هزار و ۶۳۹ فقره تصادف خسارتی، هزار و ۸۱۴ فقره تصادف جرحی و ۲۸ فقره تصادف فوتی توسط پلیس راهور تهران بزرگ در محل وقوع تصادف، کروکی ترسیم و از طریق سامانه "پلیس من" در اختیار مالکین وسایل نقلیه تصادفی قرار گرفته است.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: حدود ۲۰ هزار فقره تصادف اعلامی مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ با توجه به اینکه میزان خسارت وسایل نقلیه درگیر کمتر از ۵۰ میلیون تومان بوده، بدون نیاز به کروکی توسط واحدهای گشتی پلیس راهور بررسی و به مراکز بیمه اعزام شدند.

موسوی‌پور با اشاره به تصادفات فوتی فروردین ماه سال جاری افزود: از تعداد ۲۸ فقره تصادف فوتی تعداد ۱۶ نفر عابرپیاده، ۸ نفر موتورسوار، یک نفر سرنشین و ۳ نفر راننده خودرو ، جان خود را از دست دادند که آماری بسیار ناراحت کننده و تأسف بار است.

وی افزود: عمده ترین علت وقوع این تصادفات، عبور غیرمجاز و غیر ایمن عابر پیاده از عرض بزرگراهها(رتبه اول)، عدم‌توجه کافی به جلو و اطراف در حین رانندگی(رتبه دوم) و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مجاز بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۲ ۱۳:۳۰

اره کیفیت ماشین ها کمه

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۲ ۱۲:۲۴

این آمار درست نیست، آمار فوتی ها خیلی بیشتر است، همین چند روز پیش یک تصادف بین پژو و وانت، ۱۱ کشته داشت.

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۲ ۱۲:۲۲

انصافا نه درست رانندگی میکنیم، نه خودروهای درست و حسابی و استانداردی تولید می کنیم و نه راه های کاملا استانداردی داریم!!!

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۲ ۱۲:۱۳

بهترین و قانون پذیرترین رانندگان دنیا را داریم، ولی نمی دونم باز چرا این همه تصادف میشه تو جاده های ما.

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۲ ۱۳:۱۱

بهترین رانندگان دنیا؟؟؟ همه یا خوابن یا مثل جت میرن، قانون که هیچ

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۲ ۱۲:۳۰

چون جاده ها کج اند

رضا۱۴۰۵/۰۲/۰۲ ۱۲:۰۰

فکر کنم تلفات تصادفات دو ماهه از جنگ بیشتر باشد

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۲ ۱۴:۳۵

مطمئن باش

ناشناس۱۴۰۵/۰۲/۰۲ ۱۲:۱۱

تقصیر خودروسازها هم هست چون رانندگی شما که حرف نداره

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.