عامل تیراندازی به ترامپ با لباس اسرائیل+عکس
از عامل تیراندازی در مهمانی خبرنگاران کاخ سفید عکسی منتشر شده که تیشرت ارتش اسراییل را به تن دارد

به گزارش تابناک؛ کول توماس آل، ۳۱ ساله اهل تورنس کالیفرنیا، عامل تیراندازی در مراسم شام ترامپ است.
در یکی از عکسهای پروفایل اینستاگرامش (که اکنون حذف شده)، سویشرتی با آرم ارتش اسرائیل (IDF) به تن دارد.
عامل حمله کیست؟
کول توماس آلن، ۳۱ ساله اهل تورنس (Torrance) در کالیفرنیا، عامل تیراندازی در مراسم شام سالانه خبرنگاران کاخ سفید (White House Correspondents’ Dinner) است که شامگاه شنبه ۲۵ آوریل ۲۰۲۶ در هتل واشنگتن هیلتون برگزار شد و دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، به همراه ملانیا ترامپ و دیگر مقامات ارشد در آن حضور داشتند.
آلن با هجوم به یکی از ایستگاههای بازرسی امنیتی، مسلح به شاتگان، تپانچه و چندین چاقو، اقدام به تیراندازی کرد. در این حادثه یک مأمور سرویس مخفی زخمی شد، اما جلیقه ضدگلوله او جانش را نجات داد. آلن بلافاصله پس از تبادل تیر با نیروهای امنیتی دستگیر شد و هماکنون در بازداشت فدرال به سر میبرد.
معلم ماه!
آلن معلم پارهوقت در مرکز آموزشی C2 Education در تورنس بوده و سال ۲۰۲۴ به عنوان «معلم ماه» انتخاب شده بود.
او فارغالتحصیل مهندسی مکانیک از دانشگاه Caltech (۲۰۱۷) و کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر از دانشگاه ایالتی کالیفرنیا-دومینگز هیلز (۲۰۲۵) است و سابقهای به عنوان توسعهدهنده مستقل بازیهای ویدیویی نیز داشته است.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
فکر نکنم
نسل ترامپرو باید زد نه فقط خودش
همش شو هس
کاره خودشونه.
تیراندازی و سرطان پروستات شوی تبلیغاتی ترامپ و نتانیاهو است
مثل کندی ترور میشه...فعلا هشدار بود
ترامپ آخرش بدست رژیم صهیونیستی ترور میشه
هشدار یهود افراطی به ترامپ که با ایران نباید توافق کنه وگرنه کشته میشه
برای جهان متاسفام که سفره ۹ میلیارد جمعیت باید وابسته به دهن یکی مثل ترامپ باشه. سیاست کثیف اقتصادی یعنی همین
نتانیاهو دید سرطان دارد زودتر می میمرد
گفت اول ترامپ
کارخودشونه!
اگر یهودی هست کسی اعلام نخواهد کرد
آخ آخ
اسراییلیها هم میخوان ترامپ رو ترور کنند!!
نه بزرگوار. بناست بترسوننش. همونطور که یکبار هم وسط جنگ با پهباد بالای هواپیماش ترسوندن همونطور که ونس رو قبل جنگ با تیراندازی ترسوندن. برای اینکه با جنگ و به شکلی که اسراییل میخواد همراه باشن
پیشاپیش روز معلم مبارک
من هم به شماکه استادکامنت هستیدتبریک میگویم
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.