آخرین خبربازداشت ۴ نفر از اعضای شبکه موسوم به «اسماء آکادمی»
3بازدید
۰

تبیین راهکار برای کاروان ایران در آیچی-ناگویا

جلسات بررسی و تبیین راهکار‌های خلاقانه و پیشبرانه تیم‌های اعزامی به بازی‌های پاراآسیایی آیچی-ناگویا برگزار شد.

تبیین راهکار برای کاروان ایران در آیچی-ناگویا

به گزارش تابناک و به نقل از روابط عمومی کمیته ملی پارالمپیک، سلسله نشست‌های «بررسی و تبیین راه کار‌های خلاقانه و پیشبرانه» ویژه رشته‌های اعزامی به بازی‌های پاراآسیایی آیچی-ناگویا و به میزبانی کمیته ملی پارالمپیک برگزار شد.

این نشست‌ها طی سه روز با حضور روسای فدراسیون‌ها، سرپرستان، رؤسای انجمن‌ها و سرمربیان تیم‌های ملی اعزامی به بازی‌های پاراآسیایی آیچی- ناگویا، به ریاست غفور کارگری، رئیس کمیته ملی پارالمپیک، سیدمحمد پولادگر، سرپرست کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی آیچی-ناگویا، مریم کاظمی‌پور، رییس آکادمی ملی پارالمپیک، سعید سلگی مدیر ورزش قهرمانی، هادی رضایی، علی‌اصغر هادیزاده، علی‌اصغر حسن‌زاده و احسان عباسی برگزار شد.

در این نشست‌ها راهکار‌های خلاقانه توسط اعضای کادر فنی رشته‌های پارادو ومیدانی، پاراشنا، پاراوزنه‌برداری، پاراتیراندازی، پاراتیراندازی با کمان، بسکتبال با ویلچر، پاراتکواندو، فوتبال نابینایان و کم بینایان، گلبال و پاراجودو در راستای پیشبرد اهداف فنی ارائه شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

از مصوبات مشترک این نشست‌ها که به صورت جداگانه برای هر رشته برگزار شد، می‌توان به برگزاری اردو‌های بلند مدت ماهانه، در نظر گرفتن برنامه‌های تمرینی میان اردویی، برنامه‌ریزی برای انجام دیدار‌های تدارکاتی و نیز کمپ‌های تمرینی مشترک بین‌المللی اشاره کرد و افزون بر آن متناسب با هر رشته مصوبات اختصاصی نیز انجام شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.