عکس متفاوت نیما شعباننژاد در تولد ۳۹ سالگیاش
نیما شعباننژاد به مناسبت تولدش عکسی تازه در اینستاگرام منتشر کرد و در متنی همراه آن، به شرایط جنگی و وضعیت این روزهای کشور اشاره کرد.

به گزارش تابناک، نیما شعباننژاد به مناسبت تولدش عکسی تازه در اینستاگرام منتشر کرد و در متنی همراه آن، به شرایط جنگی و وضعیت این روزهای کشور اشاره کرد. او در بخشی از این پست برای «صلح، امنیت و آرامش» دعا کرد.

نیما شعباننژاد نوشت: شمعی دیگر سوخت و سالی دیگر طی شد ولی اینبار آرزو کردنم فرق داشت، صرفا برای خودم نبود امنیت، صلح، آرامش، رفاه، ثبات اقتصادی و ….خدایا این کشور را از ظلم و ستم و جنگ و نابودی در امان نگه دار.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
این جرا باید اینستاگرام داشته باشه؟ مردم عادی چرا نمی تونن
ایشان مگر اینترنت دارند که توانسته اند در اینستاگرام عکس قرار دهند؟؟؟؟!!!!
ظاهرا هنرمندان هم مشمول اینترنت سفید شده اند انهم نه برای کار تجاری و کسب روزی بلکه برای قرار دادن عکسشان !!!!!!!!!!!
باید قبول کنیم هوش مصنوعی کرکره همه سلبریتی هارو پایین کشیده چون خودش بازیگر تولید میکنه با هر چهره ای و با هر فن بیانی و ... و ... مثل خیلی از کسب و کارهای دیگه به سلبریتی هم دیگه نیاز نیست
وای چقدر متفاوت!!
قیافرو
نیما جان تولدت مبارک.
این کیه؟
بازم خدا رو شکر هم شما هم نیما شعبان نژادها! سیم کارت سفید دارید می تونید برید اینستاگرام! ما مردم عادی غیر خودی و غیرقابل اعتماد هستیم!
خوب نوشته ولی کاش به مردم احترام میزاشت و پنهون میکرد که نت سفید داره
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.