آخرین خبرپزشکیان: شخصاً دغدغه دارم که برق مورد نیاز زنجیره تولید قطع نشود
4بازدید
۱۳

یک جانبازدرلیست دانشمندان برترجهان

كسب رتبه نخست جشنواره خوارزمي، دانشجوي نمونه كشوري، جوانترين دانشيار و استاد دانشگاه اصفهان، پژوهشگر نمونه دانشگاه اصفهان و استاد نمونه ايثارگر كشور در كارنامه فعاليت‌هاي علمي وي به چشم مي‌خورد.

ولي‌الله ميرخاني، جانباز 55 درصد و استاد شيمي دانشگاه اصفهان ضمن معرفي در ليست دانشمندان برتر جهان در پايگاه اينترنتي I.S.I به درجه پرفسوري نائل آمد.

به گزارش سپاه نیوز؛ ولي‌الله ميرخاني يكي از 39 دانشمند ايراني است كه نامشان در ليست دانشمندان برتر جهان ثبت شده است.

ميرخاني داراي مدرك كارشناسي در رشته شيمي كاربردي و كارشناسي ارشد و دكترا در رشته شيمي معدني از دانشگاه اصفهان است و از سال 1378 به عنوان عضو هيئت علمي دانشگاه اصفهان فعاليت مي‌كند.

كسب رتبه نخست جشنواره خوارزمي، دانشجوي نمونه كشوري، جوانترين دانشيار و استاد دانشگاه اصفهان، پژوهشگر نمونه دانشگاه اصفهان و استاد نمونه ايثارگر كشور در كارنامه فعاليت‌هاي علمي وي به چشم مي‌خورد.

بر اساس آخرين آمار منتشر شده مؤسسه اطلاعات علمي جهاني، ميرخاني 152 مقاله در I.S.I در زمينه‌هاي مختلف شيمي از جمله شيمي معدني و بيوشيمي معدني به چاپ رسانده است.
مؤسسه اطلاعات علمي جهاني، تعدادي از دانشمندان كشورهاي جهان را كه در رشته‌هاي مختلف علوم پايه، علوم پزشكي، علوم انساني، فني و مهندسي، كشاورزي و هنر كه بيشترين مقالات علمي را منتشر كرده و بالاترين ارجاعات به مقالات آنها شده است را به عنوان دانشمند پراستناد بين‌المللي معرفي مي‌كند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

جلال۱۳۸۹/۱۰/۰۱ ۱۳:۰۲

تورا خدا مواظبشون باشید ما اینا را راحت بدست نیاوردیم که مثل اون سه تا از دست بدیم خدا نگهدارت باشد

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۰۱ ۰۹:۲۸

مواظبش باشيد ترورش نكنند

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۰۱ ۰۸:۲۸

اينقدر توو بوق و كرنا بكنيد كه اين رو هم ترور كنند

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۰۱ ۰۷:۰۶

فکر می کنم اگر جانباز هم نبود باز هم دانشمندی بود که می شد بهش افتخار کرد، دمش گرم... اینقدر این بندگان خدا رو خجالت ندین... من دوستی دارم که پسر شهیده ولی بدون استفاده از سهمیه اش (که حق مسلمش است) تمام مراتب علمی رو در بهترین سطح طی کرد... اگه تو خبری بیاد که فرزند شهید ... به این مقام علمی نایل آمد، مردم فکر می کنند که با سهمیه و تبعیض بالا اومده، لطفاً بیشتر روی سعی و تلاش این افراد تکیه کنید تا جانباز یا فرزند شهید بودنشون

یکی از شاگردان استاد۱۳۸۹/۰۹/۳۰ ۲۲:۴۰

خدا را شکر که در دانشگاه ها چنین افراد ارزشی و ارشمندی وجود دارد.

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۳۰ ۲۱:۰۶

خدا حفظش کند.

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۳۰ ۲۰:۵۹

حالا عكس ايشان را از زواياي مختلف چاپ كنيد بلكه خارجي ها ايشان را به راحتي بشناسند و ترور كنند. مگر اين ژاپن و دانشمندان ژاپني نيستند كه 95 درصد چيز هاي جديد را كشف مي كنند ولي كسي اسم دانشمندان آنها را مي داند؟
در اخبار مي ايد كه دانشمندان ژاپني موفق به كشف اين و آن شدند. همين.

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۳۰ ۲۰:۳۱

shokr

عماد۱۳۸۹/۰۹/۳۰ ۱۸:۵۷

احسنت بر این جانباز افتخار آفرین

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۳۰ ۱۸:۳۹

چاپ مقاله در ژورنال هی مربوط به شیمی معدنی کار ساده ای است. چون شما می توانید با ترکیب چند ماده ماده جدیدی بدست آورید.
بهتر است بجای این غلو کردن ها کاستی های خودمان را گوشزد کنید.
با تشکر

امین۱۳۸۹/۰۹/۳۰ ۱۸:۲۱

به این میگن جهاد علمی خستگی ناپذیر
ای کاش بعضی استادای دانشگاه که فقط از استادی گرفتن پول تز بچه ها و رها کردن آنها به حال خود و ... را بلدند یاد بگیرن-من که از دست این اساتید شاید یک ساله که درس وتحصیل و کار و ... را رها کردم- ازبس اذیتم کردند

میلاد۱۳۸۹/۰۹/۳۰ ۱۷:۴۹

دمش گرم...ایران همینه....

ناشناس۱۳۸۹/۰۹/۳۰ ۱۷:۳۱

باعث سربلندی تمامی ایرانیان و البته خانواده های ایثارگر هستند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.