آخرین خبرقوانین جدید ثبت شرکت و ثبت برند در سال ۱۴۰۵
2بازدید

روشی امیدبخش برای خلاصی از سردرد

در یک آزمایش جدید معلوم شده است که هورمون اوکسی توسین برای شفای دردهای شدید در افرادی که قربانی دائمی سردرد هستند، کاربرد دارد و مفید است.

ایسنا: سردرد یک فاکتور مهم و تاثیرگذار در بروز مشکلات در روابط اجتماعی است و پزشکان همواره به دنبال راهی برای معالجه این مشکل شایع و درعین حال بسیار دردساز هستند.

این بار متخصصان آمریکایی در دانشکده پزشکی هاروارد ادعا کرده‌اند که از هورمون عشق یا همان اوکسی توسین می‌توان به عنوان راهکاری مفید برای معالجه سردرد استفاده کرد. این هورمون موجب افزایش اطمینان، پیوندها و روابط اجتماعی می‌شود.

در یک آزمایش جدید معلوم شده است که هورمون اوکسی توسین برای شفای دردهای شدید در افرادی که قربانی دائمی سردرد هستند، کاربرد دارد و مفید است.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، این هورمون روی اعصاب خاصی تاثیر می‌گذارد و نحوه علمکرد آن به این گونه است که سیگنال‌های درد را متوقف می‌سازد.

این اعصاب در واقع اطلاعات درد را از سر مخابره می‌کنند اما اوکسی توسین با پیوند خوردن به گیرنده‌های این اعصاب از انتقال سیگنال‌های درد جلوگیری می‌کند.

این یافته حاصل مطالعه روی 40 داوطلب است که به سردردهای مزمن و همیشگی مبتلا بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

م - ر۱۳۸۹/۱۰/۰۱ ۱۴:۴۵

خدا کنه زودتر راهی برای درمان همیشگی سردرد یدا بشه.
اعتماد به نفسم رو به خاطر این سردرد های شدید از دست دادم و دیگه حتی میترسم از خونه برم بیرون و سردرد شروع بشه. حتماً باید یکی همراهم باشه تا اگر بیرون از خونه اینجوری شدم بریم بیمارستان و تزریق بهم بشه.
مدتی پیش به دلیلی آرامبخش های زیادی که میخوردم و تقریباً همیشه خواب بودم کارم رو از دست دادم الانم چون همون قرصها و دوزهای بالاترش رو میخورم دارم دانشگاه رو از دست میدم و از کلاسهام جا میمونم.
عجب شانسی داریم ما....

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۰۱ ۱۴:۳۹

برای رفع سردرد کافیه فقط به مدت 5 دقیقه از بینی سمت چپتون تنفس کنید.
یعنی بینی سمت راست رو بگیرین تا هوایی از اونجا عبور نکنه. به همین سادگی.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.