آخرین خبرمورینیو به ستایش ستاره رئال پرداخت
18بازدید
۰

آماری از مصدومان مراسم تشییع رهبر شهید + جزئیات

رییس سازمان اورژانس کشور از مراجعه بیش از ۴۸ هزار نفر در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید به این سازمان برای دریافت خدمات درمانی خبر داد.

آماری از مصدومان مراسم تشییع رهبر شهید + جزئیات

به گزارش تابناک، دکتر جعفر میعادفر گفت: از ۱۲ تا ساعت ۱۶، ۱۵ تیرماه، ۴۸ هزار و ۸۰۴ نفر از سازمان اورژانس خدمات دریافت کردند که ۱۸ هزار و ۲۲۲ نفر به بیمارستان های سیار مراجعه کردند که از این تعداد ۵۴ نفر به بیمارستان منتقل شدند و ۶۳ نفر جراحی سرپایی شدند همچنین بیش از ۱۸ هزار نفر درمان سرپایی دریافت کردند و ۵۰۰۰ نفر سرم تراپی شدند.

وی افزود: ۳۲۸ نفر نیز به بیمارستان‌های تخصصی مراجعه کردند که ۱۰۷ نفر بستری شدند، دو عمل جراحی انجام شد و مابقی بعد از درمان، ترخیص شدند.

رییس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: ۳۰ هزارو ۲۵۴ نفر به آمبولانس ها مراجعه کردند که ۲۱۷ نفر به بیمارستان اعزام شدند که ۲۰۴ نفر زمینی، ۷ نفر هوایی و ۶ نفر ریلی اعزام شدند. سایر مراجعه‌کنندگانبه صورت سرپایی درمان شدند.

میعادفر گفت: همکارانم موفق شدند سه احیای قلبی موفق انجام دهند و سه نفر را از مرگ حتمی نجات دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.