آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
4بازدید
۰

در كميسيون صنايع و معادن بررسي شد؛

نادران از پاسخ وزير صنايع قانع نشد

در جلسه روز گذشته كميسيون صنايع و معادن، سوال الياس نادران از وزير صنايع مبني بر تاثيرات هدفمندسازي يارانه‌ها بر صنعت مورد بررسي قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، حميدرضا فولادگر،عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي اظهار كرد: يك ‌سوال نادران از وزير صنايع در خصوص گسترش صنعت در زمينه نشريات با توجه به قانون منع انتشار نشريات غير ضرور و سوال ديگر هم درباره ارتباط صنعت كشور با فرانسه و كارخانه پژو بود كه نادران از پاسخ وزير قانع نشد و اين امر موكول به جلسه بعدي شد تا بررسي بيشتري صورت بگيرد.

وي افزود: همچنين در بحث تاثيرات هدفمندسازي يارانه‌ها روي صنعت در مورد صنايعي كه بيشتر تاثير مي‌پذيرند مانند كاشي، آجر و گچ كه افزايش قيمت سوخت در آنها بسيار تعيين كننده است بحث و بررسي صورت گرفت و تاكيد اعضاي كميسيون هم اين بود كه بحث‌هاي حمايتي مانند تسهيلات بانكي يا كمك به تعمير خط توليد نفت كوره به سوخت گاز بايد هرچه زودتر به اجرا در بيايد.

 
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.