فرود هواپیمای ترابری عظیم آمریکا در پایگاه الظفره امارات
ادعای وال استریت ژورنال: ترامپ به میانجیها گفته هیچ علاقهای به بازگشت به تفاهمنامه ندارد

به گزارش تابناک؛ روزنامه والاستریت ژورنال به نقل از مقامات آمریکایی مدعی شد: واشنگتن برای مقابله با ایران به سرعت مقادیر زیادی مهمات به خاورمیانه منتقل کرده است.
یک هواپیمای ترابری عظیم C-5 Galaxy در پایگاه الظفره در امارات فرود آمده و چهار تانکر سوخترسان KC-46 در خلیج فارس، خلیج عمان و شمال عراق فعالیت میکنند.
والاستریت ژورنال به نقل از منابع آگاه نوشت: ترامپ به میانجیها گفته که هیچ علاقهای به بازگشت به تفاهمنامه ژوئن با ایران ندارد و این امر تلاشهای دیپلماتیک را پیچیدهتر کرده است.
آدام شف، سناتور دموکرات آمریکا از جنگ دولت ترامپ علیه ایران انتقاد کرد و خواستار پایان درگیری و بازگشت نیروهای آمریکایی شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
ترامپ برای جمع کردن آراء بیشتر،بدنبال جنگ مجدد علیه ایران است ،میطلبدکه ما هشیاربوده وبموقع عکس العمل نشان بدهیم که ترامپ آراءِ اوسقوط کند.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.