آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
36بازدید
۲۰

حکم ساعدی‌نیا در دیوان عالی کشور تایید و اعلام شد

صادق ساعدی نیا به ۱۲ سال و ۶ ماه و یک روز حبس تعزیری و مصادره کلیه اموال منقول و غیر منقول به نفع دولت محکوم شد.

حکم ساعدی‌نیا در دیوان عالی کشور تایید و اعلام شد

به گزارش تابناک؛ کودتای 18 و 19 دی ماه سال گذشته که از سوی دشمن آمریکایی- اسرائیلی برنامه ریزی شده بود ، خساراتی به اموال عمومی و خصوصی وارد کرد و باعث شهادت تعدادی از نیرو‌های حافظ امنیت و مردم شد. اما در این میان، عده‌ای معدود که با امکانات کشور و نظام دارای موقعیت شدند با همصدایی با دشمن، زمینه ورود خسارات بیشتر به کشور را فراهم کردند.

یکی از این افراد صادق ساعدی نیا از فعالان حوزه کافه‌داری بود که با انتشار استوری‌هایی در فضای مجازی و همصدایی با ضد انقلاب همزمان با فراخوان‌های گروه‌های معاند، با دشمن همراهی کرده و با تحریک مخاطبان خود، زمینه اغتشاشات در شهر قم و در نهایت تخریب اموال عمومی و خصوصی را در جریان کودتای دی ماه سال گذشته را فراهم کرده است.

براساس مستندات موجود در پرونده، ساعدی نیا همزمان با فراخوان گروه‌های سلطنت طلب و معاند با حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی، اقدام به بارگذاری استوری در صفحه اینستاگرام متعلق به فروشگاه‌ها و کافه‌های ساعدی‌نیا با مضمون حمایت از فراخوان‌ها و اغتشاشات و بستن کافه‌ها می‌کند که بازخورد زیادی در شرایط حساس کشور داشت.

با انجام بررسی‌ها و مستندات موجود صادق ساعدی‌نیا بازداشت و دستور قضایی برای پلمب تمامی شعب کافه ساعدی‌نیا صادر شد.

با صدور کیفرخواست پرونده ساعدنیا با حضور وکلای وی به اتهام

1- فعالیت تبلیغی یا رسانه‌ای برخلاف امنیت کشور

2- اقدام عملیاتی (از طریق انتشار استوری و فعالیت مجازی و حضور در تجمعات غیرقانونی و تعطیل کردن کافه‌ها و مغازه‌های متعلق به خود در کل کشور و تشویق به حضور و فعالیت تعدادی از کارکنان خود در ارتکاب جرایم علیه امنیت کشور) برای گروه‌های معاند نظام و در راستای فراخوان‌های منتشر شده توسط این گروه‌ها، جهت برهم زدن امنیت و برخلاف امنیت کشور

3- فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران در دادگاه مورد رسیدگی قرار گرفت.

پس از رسیدگی به این پرونده در دادگاه صادق ساعدی نیا به اتهام فعالیت رسانه‌ای و تبلیغی علیه امنیت کشور به نفع گروه‌های معاند به 12 سال و 6 ماه و یک روز حبس تعزیری و مصادره کلیه اموال منقول و غیر منقول به نفع دولت محکوم شد.

همچنین به منظور جبران خسارت وارده به اماکن و اموال عمومی ناشی از اغتشاشات دی ماه سال گذشته در استان قم که متهم محرک آنها بوده به منع اشتغال در شغل کافه‌داری به مدت 2 سال پس از اتمام حبس محکوم شد.

این حکم در دیوان عالی کشور تایید شده است.
منبع: تسنیم

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمد۱۴۰۵/۰۶/۱۲ ۱۴:۰۸

کسایی که بیشترین دیسلایک رو زدن و مخالف مجازات این یارو هستن وطن فروشن همه رو ردیابی و دستگیر کنید

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۱۲ ۱۴:۰۰

امیدوارم فردا نبینیم راست راست داره میگرده

ع م۱۴۰۵/۰۶/۱۲ ۱۳:۵۵

آقایان چرا مماشات می کنید چرا این نوع آدم های بی هویت رو محکوم به اعدام نمی کنید تا عبرت برای همگان شود

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۱۲ ۱۳:۵۰

یک تعطیلی ساده باید منجر به مصادره اموال و ... بشه؟ اینطوری که اموال همه مردم در خطره

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۱۲ ۱۲:۳۵

تعطیل نکرده
متن و بخون ببین چکار کرده

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۱۲ ۱۲:۵۶

هیچ کاری نکرده جز اعتراض به وضع بد اقتصادی

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۱۲ ۱۲:۲۷

کار خوبی نکرد در اون گیر و دار تعطیل کرد و قطعا مجرمه
ولی مجازات باید با جرم تناسب داشته باشه
نهایتا دو سال یا سه سال زندان متناسب بود

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۱۲ ۱۳:۳۶

خیر!!! باید مجازات سنگینتری می‌داشت

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۱۲ ۱۲:۰۱

خیلی هم عالی

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۱۲ ۱۱:۵۱

سلام
حکم این آقا ضعیف است
چرا که جوانان به راحتی تحت تاثیر تبلیغات و محرکهای مختلف ، هیجانی شده و دست به اقدامات خطرناک می زنند که نیاز به اقدامات فرهنگی و آموزشی دارد ولی امثال این آقا بایستی حکمی بسیار سنگینتر دریافت کنند که با تبلیغاتشان یکنفر قاتل و یکنفر مقتول ، بر پیکر جامعه می گذارند .

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۱۲ ۱۱:۳۴

دقیقا چه کار کرده ؟؟!!! غیر از این که تعطیل کرده

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۱۲ ۱۳:۳۵

بگو چه کار نکرده

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۱۲ ۱۱:۲۰

تا زمانیکه فکر می کرد جمهوری اسلامی ایران قوی است و پایدار از آن دفاع می کرد و حداکثر استفاده را می کرد، ولی وقتی فکر کرد که امکان براندازی وجود دارد سعی کرد صورت عوض کند و خود را مخالف نظام نشان دهد که در صورت تغییر نیز بتواند کشور را چپاول کند، به این افراد منافق می گویند.

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۱۲ ۱۱:۱۵

لطفا اموال دزدها را هم مصادره کنید ، ممنون

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۱۲ ۱۰:۴۶

نمک به حرام که میگن این مثلا آدمه

مریم۱۴۰۵/۰۶/۱۲ ۱۰:۲۴

ای کاش با اختلاسگران دولتی ام همینقدر سریع قاطع برخورد میشد و اموال خود دولت به ملت برمیگشت کلی وضع تورمی ما اصلاح میشد

علی۱۴۰۵/۰۶/۱۲ ۱۰:۱۴

خدا رو شکر، خوب داغی بر دلش گذاشتند
مال این جماعت از جانشان عزیزتر است

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۱۲ ۱۳:۳۵

احسنت. بله فقط با توقیف اموال این جماعت آدم میشن

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۱۲ ۰۹:۵۶

سزای خائن به کشور بیشتر از این حرفاست. قوه قضاییه باید مماشات را کنار بگذارد

جواد۱۴۰۵/۰۶/۱۲ ۱۳:۵۴

کافه بزرگ ایشان واقع در خیابان شریعتی نرسیده به همت مدتی است با همان سبک سابق یعنی ترویج زشت پوشی باز شده بدون اسم،عجیب است!؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.