آخرین خبرواکنش نمایندگی ایران در وین به ادعای گروسی
10بازدید
۲

درگیری نیروهای امنیتی با افراد مسلح در سراوان

معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان از شناسایی و ضربه قاطع نیروهای انقلابی و حافظان امنیت به لانه یکی از گروهک‌های تروریستی در سراوان خبر داد.

درگیری نیروهای امنیتی با افراد مسلح در سراوان

به گزارش تابناک؛ علی خلیل‌آبادی اعلام نمود: گروهک‌های معاند نظام جمهوری اسلامی ایران که در پی برهم زدن امنیت عمومی و انجام اقدامات خرابکارانه و تروریستی بودند، در نقطه‌ای از سراوان جمع شده بودند که با اشراف اطلاعاتی و هوشیاری نیروهای انقلابی، غافلگیر شدند و آماج قرار گرفتند.
 
وی با اشاره به هوشیاری و آمادگی کامل مجموعه‌های امنیتی و انتظامی سیستان و بلوچستان، افزود: عملیات و اقدامات تامینی در منطقه همچنان ادامه دارد و جزئیات و اخبار تکمیلی این عملیات پس از نهایی شدن، متعاقبا به اطلاع عموم خواهد رسید.
منبع: ایرنا

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

وطن پرست۱۴۰۵/۰۶/۲۱ ۱۰:۵۹

افغانها باعث ناآرامی و درگیری هستند ،تا زمانی که افغانها اینجا هستند ،مردم ایران هرگز روی خوش نمیبیند ،دولت باید همه ی افغانها رو چه مجاز و غیرمجاز اخراج کنند.
اخراج افغانی مطالبه ی ملی
اخراج افغانی تا آخرین نفر

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۲۱ ۱۴:۱۹

سروان هم مرز پاکستان نه افغانستان عزیزم اول خبر را بخوانید بعدا نظر بده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.