دستگیری قاتلان بانوی اراکی در پی سرقت طلا
فرمانده انتظامی استان مرکزی از دستگیری سه متهم به قتل بانوی ۶۰ ساله اراکی در کمتر ۶ ساعت و کشف طلاجات سرقتی از متهمان در عملیات ویژه کارآگاهان پلیس آگاهی این استان خبر داد.

به گزارش تابناک، سردار فرزاد تاجره اظهار کرد: بلافاصله پس از دریافت گزارش قتل یک بانوی ۶۰ ساله به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ در اراک، تیمهای کارآگاه پلیس آگاهی با اعزام به محل، بررسیهای میدانی و تخصصی را آغاز کردند.
تاجره با اشاره به جزئیات صحنه جرم افزود: بررسیهای اولیه نشان داد که مقتول با دست و پای بسته به قتل رسیده و انگیزه عاملان این جنایت، سرقت اموال و طلاجات بوده است.
وی افزود: با بهرهگیری از توان تیمهای تحقیق میدانی و تحلیل دقیق تصاویر دوربینهای مداربسته، سه فرد مشکوک بهعنوان عاملان اصلی جنایت شناسایی شدند و در جریان عملیات، مظنون اصلی دستگیر و در بازجوییهای صورت گرفته، به ارتکاب قتل با همدستی دو نفر دیگر اعتراف کرد.
فرمانده انتظامی استان مرکزی تصریح کرد: در ادامه این عملیات غافلگیرانه، دو متهم دیگر پرونده نیز در کمتر از ۶ ساعت از وقوع جرم، بازداشت شدند و آنها نیز به همدستی در قتل اعتراف کردند.
سردار تاجره با اشاره به کشف اموال مسروقه گفت: در جریان بازرسیها، خریدار اموال مسروقه شناسایی و طلاجات کشفشده به ارزش تقریبی ۲۵ هزار میلیون ریال از مخفیگاه متهمان ضبط شد.
وی بیان کرد: متهمان با قرار بازداشت روانه زندان شدند و پرونده جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
یکی از قاتلها خواهرزاده مقتول بوده که بخاطر آشنایی درو برایش باز میکنه و بعد او ن دونفر بعدی وارد خونش میشوند
25 هزار میلیون ریال؟؟؟؟ جدیده؟
خدالعنتشان کنه بیچاره اون خانم چه رنج وزجری کشیده
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.