آخرین خبرپزشکیان: شخصاً دغدغه دارم که برق مورد نیاز زنجیره تولید قطع نشود
15بازدید
۱

آخرین وضعیت پرونده‌های خاص و کثیرالشاکی در تهران

سیصدوهشتادوششمین جلسه بررسی پرونده‌های مهم، خاص و کثیرالشاکی استان تهران امروز با حضور رئیس کل دادگستری و دادستان تهران برگزار و در این جلسه بر رسیدگی از ابتدای امر با حضور اعضای اثرگذار، تسریع در اجرای احکام، جبران خسارت زیان‌دیدگان و صیانت از بیت‌المال و حقوق عامه تأکید شد.

آخرین وضعیت پرونده‌های خاص و کثیرالشاکی در تهران

به گزارش تابناک، در راستای اجرای دستورالعمل ابلاغی ریاست قوه قضاییه، سیصد و هشتاد و ششمین جلسه پیگیری و نظارت بر پرونده‌های کثیرالشاکی، مهم و ملی استان تهران با حضور ناصر عتباتی، رئیس کل دادگستری استان، علی صالحی دادستان تهران و جمعی از معاونان قضایی دادگستری استان، ضابطان قضایی و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی مربوطه برگزار شد.

در این جلسه، آخرین وضعیت پرونده‌های مهم، خاص و کثیرالشاکی استان تهران، روند رسیدگی به آنها، موانع موجود و راهکارهای تسریع در تعیین تکلیف این پرونده‌ها بررسی شد.

علی صالحی، دادستان تهران، در این جلسه، با اشاره به ابلاغ دستورالعمل ریاست قوه قضاییه درباره نظارت، مدیریت و رصد پرونده‌های مهم و کثیرالشاکی به سراسر کشور، گفت: جلسات نظارتی دادسرای تهران به‌صورت مستمر و هر سه‌شنبه با حضور قضات و معاونان این دادسرا برگزار می‌شود.

صالحی در تشریح روند این جلسات، اظهار کرد: در این جلسات از ضابطان پرونده‌ها، قضات رسیدگی‌کننده، کارشناسان و هیئت مستشاری دادسرای تهران که از قضات مجرب دستگاه قضایی هستند، دعوت می‌شود تا به قضات رسیدگی‌کننده برای انجام رسیدگی بهتر و دقیق‌تر کمک کنیم.

۳۸۶ جلسه و ۸۷۲ مصوبه در دادسرای تهران برای پیگیری پرونده‌های کثیرالشاکی

وی با اشاره به عملکرد پنج سال گذشته این جلسات، افزود: در پنج سال اخیر ۳۸۶ جلسه در این رابطه در دادسرای تهران تشکیل شده که ۸۷۲ مصوبه در پی داشته است. همه این تلاش‌ها برای پیگیری و نظارت دقیق بر این پرونده‌ها از بدو تشکیل تا اجرای حکم است.

دادستان تهران تأکید کرد: سعی کرده‌ایم نظارت بر این پرونده‌ها مداوم و بدون توقف باشد و چنانچه پرونده‌ای به یکی از همکاران قضایی ارجاع شد، مدیریت نیز در جریان کم و کیف این پرونده‌ها باشد تا از موانع و مشکلات پیش روی احتمالی گره‌گشایی کند و پرونده را در مسیر درست و قانونی خود قرار دهد.

صالحی با بیان اینکه نتایج این جلسات تاکنون مثبت ارزیابی می‌شود، گفت: بسیاری از پرونده‌های مهم، خاص و کثیرالشاکی به نتیجه رسیده و مطالبات مردم پرداخت شده است. امیدواریم نتیجه و خروجی این جلسات به نفع مردم و احقاق حقوق آنان باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هدف اصلی ما نظارت بر این پرونده‌ها بدون دخالت قضایی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مال باخته 98۱۴۰۵/۰۷/۰۷ ۰۸:۵۴

تعداد 66 شاکی از سال 98 بابت کلاهبرداری لیزینگ خودرو که حکمش هم صادر و اموال محکوم هم مشخص شده هنوز به حقمون نرسیدیم و ارزش پولمون هم شده ده درصد !؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.