آخرین خبرقوانین جدید ثبت شرکت و ثبت برند در سال ۱۴۰۵
2بازدید

دیدار صالحی با مراجع عظام نجف

سیدعلی‏اکبر صالحي سرپرست وزارت خارجه كشورمان كه چهارشنبه به منظور تبريك تشكيل دولت جديد عراق و گفت‌وگو با مقامات عراقي عازم بغداد شده است، با حضرات آيات عظام «سيد محمد سعيد حكيم»، «شیخ بشير نجفي» و «شیخ اسحاق فياض» در نجف اشرف ديدار و گفت‌وگو كرد.وي پيش از اين نيز با «آيت‌الله العظمی سيستاني» ديدار و سلام ويژه مقام معظم رهبري را به ایشان ابلاغ كرده بود.

سرپرست وزارت خارجه كشورمان با آيات عظام سيد محمد سعيد حكيم، بشير نجفي و اسحاق فياض در نجف ديدار و گفت‌وگو كرد.

به گزارش خبرگزاری اهل‏بیت(ع) ـ ابنا ـ سیدعلی‏اکبر صالحي سرپرست وزارت خارجه كشورمان كه چهارشنبه به منظور تبريك تشكيل دولت جديد عراق و گفت‌وگو با مقامات عراقي عازم بغداد شده است، با حضرات آيات عظام «سيد محمد سعيد حكيم»، «شیخ بشير نجفي» و «شیخ اسحاق فياض» در نجف اشرف ديدار و گفت‌وگو كرد.

سرپرست وزارت خارجه در پایان نشست خود با آیت‏الله سیدمحمد سعید حکیم میان خبرنگاران حاضر شد و گفت: «ایران با تمام توان خود از عراق پشتیبانی و حمایت می‏کند تا این کشور وحدت ملی و تمامیت ارضی خود را حفظ کند.»

صالحی افزود: سفر من به عراق برای تبریک گفتن به مردم، مراجع عظام ومسئولان سیاسی عراق به مناسبت تشکیل دولت جدید این کشور است.

وي پيش از اين نيز با «آيت‌الله العظمی سيستاني» ديدار و سلام ويژه مقام معظم رهبري را به ایشان ابلاغ كرده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.