آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
4بازدید
۰

پزشکيان:

دولت ‌و مجلس‌ به ‌وظايف ‌خود به ‌خوبي ‌عمل ‌نکرده‌اند

نماينده مردم تبريز،‌ آذرشهر و اسکو در مجلس گفت: اجراي درست انتخابات استاني موجب تسريع در حل شدن مشکلات دولت و قوه مقننه خواهد شد.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکيان در خصوص طرح استاني شدن انتخابات مجلس اظهار داشت: اصولا هر پيشنهادي در يک ساختاري قابل تعريف و مقبوليت است، آنجايي که نماينده‌ها بايد استاني انتخاب شوند لازم است احزاب به صورت منسجم و موثرتري فعاليت کنند.

عضو کميسيون بهداشت و درمان مجلس افزود: وجود احزاب موجب مي‌شود انتخابات به جاي محلي و منطقه‌اي بودن به صورت استاني برگزار شود.

وي خاطرنشان کرد: استاني شدن انتخابات به معني اين است که نامزد شدن نماينده به صورت مستقل صورت نمي‌گيرد، بلکه به صورت حزبي و گروه‌هاي شناخته شده خواهد بود.

اين نماينده مردم در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان کرد: هرچه در روند انتخابات، افراد براساس احزاب و گروه‌ها انتخاب شوند تاثير بسزايي در کاهش هزينه‌هاي انتخاباتي و افراد شناخته شده خواهد داشت.

وي يادآورشد: توجه به رفع شدن مشکلات منطقه‌اي و استاني به دليل گرفتاري‌هاي که مردم با آن مواجه هستند يکي از واقعيت‌هاي موجود در کشور است.

وزير اسبق بهداشت، درمان و آموزش پزشکي خاطرنشان کرد: بايد بررسي شود چرا مردم با اين حجم مشکلات مواجه هستند، هنگامي که اين مسايل و موانع وجود دارد يعني دولت و مجلس به وظايف خود به خوبي عمل نکرده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.