آخرین خبرضربه سنگین به ترامپ و جمهوری‌خواهان
3بازدید

رواج شایعه‌ای هولناک در یاسوج

یک راننده تاكسی هنگام عبور از پارك جنگلی متوجه كباب كردن گوشت توسط دوجوان می شود و پس از تعارف دوجوان نزد آنان می رود. این راننده تاكسی وقتی متوجه وضعیت نامتعادل جوانان شده و از طرفی قسمتی از مچ دست یك انسان را مشاهده می كند در فرصتی مناسب مسوولین را در جریان قرار می دهد.

شایعه هولناک تجاوز و قتل وحشیانه یک دختر در حالی دهان به دهان در یاسوج می‌چرخد که هنوز مقامات مسوول برای رفع نگرانی اذهان عمومی در این استان اقدامی موثر انجام نداده اند.

به گزارش خبرنگار صداقت نیوز چند روزی است که در شهرستان یاسوج شایعه ای منتشر شده است كه براساس آن دو پسر جوان در یكی از پاركهای جنگلی حومه یاسوج پس از قطعه قطعه كردن بدن دختری جوان ؛گوشت بدن وی را كباب كرده وخورده اند.

بر اساس این شایعه که تا کنون به رسمی از سوی هیچ مقام مسوولی تایید یا تکذیب نشده است، یك راننده تاكسی هنگام عبور از پارك جنگلی متوجه كباب كردن گوشت توسط دوجوان می شود و پس از تعارف دوجوان نزد آنان می رود.
این راننده تاكسی وقتی متوجه وضعیت نامتعادل جوانان شده و از طرفی قسمتی از مچ دست یك انسان را مشاهده می كند در فرصتی مناسب مسوولین را در جریان قرار می دهد.

مطابق با آن چیزی که مردم محلی اعلام می کنند، ماموران بلافاصله به محل اعزام و این دو جوان را به همراه اعضای قطعه قطعه شده دختر جوان در محل جنایت پیدا می كند.

البته شنیده ها حاکی است دادستان كهگیلویه و بویراحمد این شایعه را تكذیب كرده است و خاطرنشان کرده است تنها یك دختر جوان به پرتگاهی پرتاب شده است که هم بر اثر شدت جراحات هم اكنون در بیمارستان در حال اغما بسر می برد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۲۲ ۱۴:۴۷

تكذيب دادستان
دادستان كهگیلویه و بویراحمد این شایعه را تكذیب كرده است و خاطرنشان کرده است تنها یك دختر جوان به پرتگاهی پرتاب شده است که هم بر اثر شدت جراحات هم اكنون در بیمارستان در حال اغما بسر می برد.

قتل دختر جوان در آبشار یاسوج تکذیب شد
معاون اجتماعی و ارشاد نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد خبر قتل دختر جوان در منطقه گردشگری آبشار یاسوج مرکز این استان را تکذیب کرد.
" سرهنگ فلامرز خلیلی نیا " به عصردنا گفت: هیچگونه قتلی در آبشار یاسوج رخ نداده و خبر عنوان شده کذب است.
وی خبر پیدا شدن دختری حدود 17 تا 18 ساله ای در منطقه گردشگری " تنگ مهریان " یاسوج که بدلایل نامعلومی مجروح شده و اکنون در یکی از بیمارستان های این شهر بستری است را تایید کرد.
معاون اجتماعی و ارشاد نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: این دختر اکنون قدرت تکلم خود را از دست داده و والدین وی هم از هیچ فرد یا افرادی شکایتی نکرده اند.
خلیلی نیا تاکید کرد علت و دلایل چگونگی مجروح شدن این دختر و پیدا شدن وی در " تنگ مهریان " یاسوج اکنون در دست بررسی است.
وی افزود: ممکن است این فرد تصادف کرده باشد و توسط فرد یا افرادی به آن مکان انتقال داده شده باشد.
آبشار و تنگ مهریان از مناطق زیبای گردشگری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد محسوب می شود.

علي۱۳۸۹/۱۰/۲۲ ۱۴:۰۴

اين شايعه در ياسوج بود ولي الان اين شايعه در جهان ميباشد.

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۲۲ ۱۳:۵۱

بدبختی از این بالاتر که رسانه های ما بلندگوی شایعه پردازان شده است

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۲۲ ۱۱:۵۹

بله دختري سقوط كرده و دختري را كباب كرده اند.اين دو تا يك مورد نيست.

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۲۲ ۱۱:۵۴

از کجا مطمئن هستید شایعه است نه واقعیت است

رستمپور۱۳۸۹/۱۰/۲۲ ۱۱:۴۳

با سلام
چند جوان با خوردن قرص ایکس دیگر دوستان خود را کشته وکباب کرده اند.
همچین شایعه ای در شهر برازجان هم بود.
معلوم شد که دروغ است.

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۲۲ ۱۱:۴۳

تابناک جان
از پرتگاه پرتاب میشن ، نه به پرتگاه!!!!!!!!!!!!!!!!

سعید۱۳۸۹/۱۰/۲۲ ۱۱:۳۲

امیدوارم شایعه ای بیشتر نباشه. امیدوارم. امیدوارم. امیدوارم. امیدوارم. امیدوارم. امیدوارم. امیدوارم. امیدوارم. امیدوارم. امیدوارم.

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۲۲ ۱۱:۲۵

لطفا مسئولین اسنان خیلی صادقانه جواب دهند

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۲۲ ۱۱:۰۶

این یعنی چی؟!!

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۲۲ ۱۰:۵۱

شايعه را نبايد دامن زد

سايت هنرمندان۱۳۸۹/۱۰/۲۲ ۱۰:۳۸

متاسفانه بدلیل کمبود شدید ناوگان حمل و نقل عمومی مکفی و شبانه روزی مردم بویژه نوامیس مردم مجبور به استفاده از هر خودروی مسافرکش شخصی هستند.

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۲۲ ۱۰:۳۴

تابناک عزیز این خبرها چیه در سایت می گذاری. مگر قافیه نتگ شده است؟

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۲۲ ۱۰:۲۷

اگه این شایعه در یاسوج بود که شما آنرا جهانی کردی؟؟؟

ناشناس۱۳۸۹/۱۰/۲۲ ۱۴:۲۴

یعنی میخواهی بگی تابناک جهانیه؟!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.