آخرین خبرفوری‌ترین هدف ما خاتمه جنگ با ایران است
5بازدید
۰

عليخاني:احمدی‌نژاد ديگر بهبهاني را نمي‌خواست

رئيس‌جمهور ديگر بهبهاني را نمي‌خواست در غير اين صورت در مجلس حضور مي‌يافت و اگر اشكالي هم به ذهنش مي‌رسيد با نمايندگان مطرح مي‌كرد در اين صورت احتمال داشت بهبهاني وزير بماند.

عضو فراكسيون خط امام مجلس معتقد است ؛ عدم حضور احمدي‌نژاد و بهبهاني باعث شد كه مجلس حساسيت‌ بيشتري نشان دهد و عده‌اي هم كه مي‌خواستند در مخالفت با استيضاح راي دهند نظرشان عوض شد ، لذا در اين ميان وزير ذبح شد.

به گزارش ایلنا، قدرت‌الله عليخاني نماينده قزوين در مجلس با اشاره به جلسه روز سه‌شنبه مجلس، نيامدن احمد‌ي‌نژاد به مجلس را اهانت دانست و اظهار كرد: تحليل من اين است كه رئيس‌جمهور ديگر بهبهاني را نمي‌خواست در غير اين صورت در مجلس حضور مي‌يافت و اگر اشكالي هم به ذهنش مي‌رسيد با نمايندگان مطرح مي‌كرد يا حداقل اجازه مي‌داد كه وزيرش از خود دفاع كند كه در اين صورت احتمال داشت بهبهاني وزير بماند.

وي افزود: عدم حضور احمدي‌نژاد و بهبهاني باعث شد كه مجلس حساسيت‌ بيشتري نشان دهد و عده‌اي هم كه مي‌خواستند در مخالفت با استيضاح راي دهند نظرشان عوض شد ، لذا در اين ميان وزير ذبح شد.

عضو فراكسيون خط امام مجلس با اشاره به اين اتفاق و نيز نامه هفته گذشته رئيس‌جمهور به نمايندگان گفت: اين اتفاقات به زير پا گذاشتن قانون و اختلافات دامن مي‌زند كه نتيجه آن براي جامعه مضر بوده و انجام آنها حركتي بر خلاف شعار وحدت است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.