واكنش آمريكا به حضور ناوهاي ايران در مديترانه
وزارت امور خارجه آمريكا در واكنش به عبور ناوهاي جنگي ايران از كانال سوئز و حضور در آبهاي مديترانه اعلام كرد اين رويداد را به دقت زير نظر دارد.به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، دو ناو جنگي ايران ديروز از با عبور از كانال سوئز وارد درياي مديترانه شدند.
بر همين اساس «فيليپ كرولي» سخنگوي وزارت خارجه آمريكا در واكنش به حضور ناوهاي ايران در آبهاي مديترانه گفت: ما همچنان تحركات اين كشتيها و اقدامات آنها را زير نظر داريم. ما به دقت مراقب خواهيم بود تا ببينيم اين كشتيها كجا ميروند و معاني ضمني آن چيست.
وي در ادامه همصدا با مقامات رژيم صهيونيستي كه عبور ناوهاي ايران از كانال سوئز را اقدامي تحريك آميز و خصمانه توصيف كرده بودند گفت: ما نگرانيهايي درباره رفتار ايران در منطقه داريم.
محافل نظامي رژيم صهيونيستي نيز كه از اعزام ناوهاي ايراني به آبهاي آزاد بشدت نگران شدهاند، اهدافي را از جمله تضعيف هيمنه نظامي آمريكا بر خليج فارس و منطقه براي اين اقدام ايران برشمردهاند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
درود بر غيرتمندان سرزمين پارس
اسلام با همت مردان پارس گسترش يافته و پيروز خواهد شد.
به درك چرا!!!!
به آمریکا بگویید از دست ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر ..... شهید بزرگوار بهشتی
به این تازه بدوران رسیده ها بگید ایرانیان
در زمان داریوش هخامنشی این آبراه را ساختند واگر دنیا حساب و کتاب درستی داشته باشد اولویت عبور در این آبراه با کشتی های ایران است.
همه می دانند که به لحاظ فنّی اعزام چند ناو هیچ تهدیدی علیه آمریکا، اسرائیل و حتی هیچ کشور دیگری هم نیست. کمااینکه حضور ناوهای هواپیمابر آمریکایی هم برای ایران تهدید عملی به همراه نداشت. ولی مهم خودباوری و حضور در صحنه است که نشان از اعتماد به نفس ایرانی ها و نهراسیدن از تهدیدها است.
فعلاً کشورهای عربی رو زیر نظر داشته باشن که منابع نفتیشون رو از چنگ این مزدورها در آوردن، ناوهای ایرانی پیشکش!
خودشون از اون ور دنیا میان اینور تحریک آمیز نیست؟؟؟؟ خیلی کثیفن ... واقعا باید حتی به قیمت جونمون هم جلوشون ایستادگی کرد.... رذلهای آشغال زورگو
اين جمله كه : " ما تحركات كشتي ها را به دقت زير نظر داريم " دقيقا نشان دهنده سردرگمي آمريكائيها از اين موضوع است. معمولا اين جمله كليشه اي مربوط به مواردي است كه آمريكا غافلگير شده واتفاقا كاملا بي برنامه است .
جالبه چند ده ساله که ناوهاشون هزاران مایل دورتر از آمریکا تمام دریاها و اقیانوس های اطراف ما رو متر میکنه
اما حتی از عبور و مرور ناوهای ما ناراحت میشند!
خوب عادته دیگه ، یعنی باور کردند کل اقیانوس مال خودشونه.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.