آخرین خبرضربه سنگین به ترامپ و جمهوری‌خواهان
0بازدید

اخلال در ارسال سيگنال‌هاي پرس تي‌وي

پخش برنامه‌هاي شبکه ايراني انگليسي‌زبان پرس تي‌وي از ساعت 6:30 دقيقه بعد از ظهر شنبه (10 ارديبهشت) به وقت تهران با اخلال مواجه شده و هنوز به وضعيت عادي بازنگشته است.

پرس تی وی خبر داد:

دريافت سيگنال‌هاي شبکه پرس تي‌وي از روي ماهواره نايل‌ست درحالي با اخلال مواجه شده است که مسئولان اين ماهواره از ارائه توضيح درباره اين موضوع خودداري مي­کنند.

پخش برنامه‌هاي شبکه ايراني انگليسي‌زبان پرس تي‌وي از ساعت 6:30 دقيقه بعد از ظهر شنبه (10 ارديبهشت) به وقت تهران با اخلال مواجه شده و هنوز به وضعيت عادي بازنگشته است.

پس از بررسي مشکل مشخص شده است، يک فرستنده خودکار با توان بالا از فاصله‌اي نزديک، با ارسال سيگنال‌هاي مزاحم فرکانس پکيج پرس تي وي را تحت تاثير قرار داده و روند پخش برنامه­هاي اين شبکه بين المللي را مختل کرده است.

در پي تماس مسئولان شبکه پرس تي‌وي با مسئولان ماهواره نيل‌ست، آن‌ها ابتدا از ارائه هر توضيحي خودداري کردند، اما سپس علت آن را شرايط نامناسب آب و هوايي دانستند.

بعد از آن‌که مسئولان پرس تي‌وي يادآور شدند اختلال تصاوير اين شبکه در مناطق ديگر نيز گزارش شده است، آن‌ها وعده دادند موضوع را پيگيري و مشکل را حل کنند.

مسئولان شبکه ايراني عرب‌زبان العالم نيز مشکلات مشابهي را گزارش کرده‌اند.

پوشش گسترده قيام‌هاي مردمي خاورميانه و آفريقا در شبکه هاي پرس تي‌وي و العالم باعث شده اين شبکه‌ها در جهان عرب بيننده‌هاي فراواني داشته باشند.

شبکه‌هاي بين المللي ايراني قبل و بعد از آغاز تحولات و بحران‌هاي اخير در خاورميانه، بارها با تلاش براي اخلال و قطع برنامه‌هاي تلويزيوني مواجه شده است.

پخش برنامه‌هاي شبکه ايراني عرب‌زبان iFilm نيز در بيستم ماه مارس سال جاري ميلادي (2011 ميلادي) مختل شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.