آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
3بازدید
۰

رییس فراکسیون روحانیون خبر داد:

دیدار فراکسیون روحانیون با مهدوی‌کنی به تعویق افتاد

رییس فراکسیون روحانیون از لغو دیدار عصر امروز اعضای فراکسیون روحانیون مجلس با آیت‌الله مهدوی کنی به دلیل مسافرت نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه خبر داد.

رییس فراکسیون روحانیون از لغو دیدار عصر امروز اعضای فراکسیون روحانیون مجلس با آیت‌الله مهدوی کنی به دلیل مسافرت نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه خبر داد.

به گزارش خانه ملت، "محمدتقی رهبر" گفت: جلسه عصر امروز - چهارشنبه 21 اردیبهشت ماه - اعضای فراکسیون روحانیون مجلس با "آیت‌الله مهدوی کنی" رییس مجلس خبرگان به دلیل مسافرت نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه لغو و به فرصت دیگری موکول شد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس افزود: دیدار با رییس مجلس خبرگان پس از بازگشت نمایندگان از حوزه‌های انتخابیه انجام خواهد شد اما فعلا زمان آن قطعی و مشخص نشده است.

پیش از این قرار بود ‌امروز عصر اعضای فراکسیون روحانیون مجلس دیداری با آیت‌الله مهدوی کنی در مورد مسایل جاری کشور و نیز اعلام حمایت از ولایت فقیه داشته باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.